IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Dec 19 2008, 01:34 PM
Post #1371

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cum nu esti o pupincurista, pun pariu ca o sa iti fie greu. Tragica situatie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Dec 19 2008, 01:44 PM
Post #1372

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Daca asi afla un lucru de genul asta la serviciu, sincer nu ar iesi bine. Cred ca asi aborda-o direct si daca ar spune ceva rautacios la adresa mea cel mai probabil ar iesi scantei (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ,la figurat. Dupa o chestie dintr-asta ori imi devine prietena ori imi ramane indiferenta, cum vrea ea, cam rar ma intereseaza.

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2008, 01:49 PM
Post #1373

Fondator eLady.ro

Oana, aŞ afla.

Conditionalul-optativ se formeaza cu:

ai
ar
am
aţi
ar

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 19 2008, 01:53 PM
Post #1374

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nu am incotro. Trebuie sa fac asta, pentru ca e o persoana cu putere de decizie si influenta asupra altora. Si de parerea ei depind si alte pareri care conteaza mult pentru viitorul meu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e foarte greu, dar o consider o investitie.

LE: oricum, mi-a picat foarte prost faza asta. Ma simt atacata pe nedrept. Simt ca imi ies flacari din obraji. Si m-am si intristat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Oana
post Dec 19 2008, 01:56 PM
Post #1375

Incurabil

Eram sigura ca cineva imi va face oservatie. Mi-am dat seama prea tarziu. Se mai intampla, dar mersi de observatie (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Am scris exact cum vorbesc, daca gandeam pe moment... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Ma iertati? Promit ca nu mai fac!

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2008, 02:00 PM
Post #1376

Fondator eLady.ro

@Oana: Nu ti-am spus-o cu rautate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miine-poimiine va trebui sa ii ajuti pe aia mici la lectii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si din acet motiv trebuei sa nu te lasi dusa de val.
@Szi , sa nu zici ca e vorba de "atena".

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 19 2008, 02:10 PM
Post #1377

Incurabil

Member No.: 868

Good day la toata lumea !
Szi, so what do u have to do , tre' sa lucrezi pe cineva pe la spate, ori am inteles eu gresit ? Naspa chestie, mai ales intr-o multinationala (dac-am intuit eu bine), imi taie avantul de a-mi mai depune CV-ul in asa ceva....

Albi, s-ajungi cu bine acasa, poate de data asta ne vedem, voi fi si eu mai libera, deci, daca poti si tu...

Maat, de ce nu pot sa vizualizez profilul meu si al membrelor ? E vreo problema tehnica sau legata de regulament ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Oana
post Dec 19 2008, 02:14 PM
Post #1378

Incurabil

Maat, ai perfecta dreptate! Cred ca mai gresesc oamenii, important e sa nu mai facem.

(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 19 2008, 02:30 PM
Post #1379

Musafir

Mama Szi, ce misiune nasoala! Am si eu o persoana in firma pe care n-o inghit sub nici o forma. Nu stiu dac-as putea face ce ti-au propus tie. Iti doresc mult succes! Departe de mine gandul de a mai pune paie pe foc.
Sylvie, ça va? Nu te-am mai vazut pe aici. Ai fugit cu Mos Craciun? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2008, 02:31 PM
Post #1380

Fondator eLady.ro

Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sylvia, era o setare gresita, am corectat-o. Cind ai "avansat" in "fonctie" ai "mostenit"o setare gresita. Am reparat.

+Quote Post

150 Pages V  « < 136 137 138 139 140 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:43 PM