![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum nu esti o pupincurista, pun pariu ca o sa iti fie greu. Tragica situatie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Daca asi afla un lucru de genul asta la serviciu, sincer nu ar iesi bine. Cred ca asi aborda-o direct si daca ar spune ceva rautacios la adresa mea cel mai probabil ar iesi scantei (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) ,la figurat. Dupa o chestie dintr-asta ori imi devine prietena ori imi ramane indiferenta, cum vrea ea, cam rar ma intereseaza.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oana, aŞ afla.
Conditionalul-optativ se formeaza cu: aş ai ar am aţi ar |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu am incotro. Trebuie sa fac asta, pentru ca e o persoana cu putere de decizie si influenta asupra altora. Si de parerea ei depind si alte pareri care conteaza mult pentru viitorul meu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e foarte greu, dar o consider o investitie.
LE: oricum, mi-a picat foarte prost faza asta. Ma simt atacata pe nedrept. Simt ca imi ies flacari din obraji. Si m-am si intristat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Eram sigura ca cineva imi va face oservatie. Mi-am dat seama prea tarziu. Se mai intampla, dar mersi de observatie (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Am scris exact cum vorbesc, daca gandeam pe moment... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Ma iertati? Promit ca nu mai fac! |
|
|
![]()
|
|
@Oana: Nu ti-am spus-o cu rautate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miine-poimiine va trebui sa ii ajuti pe aia mici la lectii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si din acet motiv trebuei sa nu te lasi dusa de val.
@Szi , sa nu zici ca e vorba de "atena". |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Good day la toata lumea !
Szi, so what do u have to do , tre' sa lucrezi pe cineva pe la spate, ori am inteles eu gresit ? Naspa chestie, mai ales intr-o multinationala (dac-am intuit eu bine), imi taie avantul de a-mi mai depune CV-ul in asa ceva.... Albi, s-ajungi cu bine acasa, poate de data asta ne vedem, voi fi si eu mai libera, deci, daca poti si tu... Maat, de ce nu pot sa vizualizez profilul meu si al membrelor ? E vreo problema tehnica sau legata de regulament ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Maat, ai perfecta dreptate! Cred ca mai gresesc oamenii, important e sa nu mai facem.
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama Szi, ce misiune nasoala! Am si eu o persoana in firma pe care n-o inghit sub nici o forma. Nu stiu dac-as putea face ce ti-au propus tie. Iti doresc mult succes! Departe de mine gandul de a mai pune paie pe foc.
Sylvie, ça va? Nu te-am mai vazut pe aici. Ai fugit cu Mos Craciun? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sylvia, era o setare gresita, am corectat-o. Cind ai "avansat" in "fonctie" ai "mostenit"o setare gresita. Am reparat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:43 PM |
|