IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Dec 19 2008, 02:39 PM
Post #1381

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Sylvia, nu lucrez intr-o multinationala, am lucrat intr-una si era ok. E o firma privata, destul de maricica. Nu trebuie sa lucrez pe la spate, ci sa ma dau bine pe langa ea. Sa "devenim prietene". Nasoala chestie. Deja am inceput treaba asta si e ca dracu: ea se uita suspicios la mine, mie imi vine sa plang, dar trebuie sa zambesc...si tot asa...
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 19 2008, 02:47 PM
Post #1382

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Maat, multumesc pentru "fonctie", acum am vazut, cred ca-i cea mai importanta din viata mea de pan-acum....pe bune. Eu asa simt.

Roxanici, timpul la mine se comprima-n fiecare an incepand cu 5 dec. pana-n sarbatori. De exemplu, acum ma pregatesc sa merg cu cea mica la serbarea de sfarsit de an la Palatul Copiilor, la 4, la 5 suntem invitate la un spectacol de colinde la Centrul Cultural (tii', ce naspa suna) unde canta si o colega de clasa de-a ei.
Va pup pe toate Eladies si....nu ma uitati pan-apuc si eu sa mai scriu p-acilea.

+Quote Post
Philia
post Dec 19 2008, 03:09 PM
Post #1383

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Nasoala vremea, nasol traficu' si noi tre' sa ne plimbam fundurile prin oras! Cica n-are lumea bani!
Dar speram sa merite!
Si tre sa mai luam si cadouri! Cred ca la 3 dimineata o sa mergem la cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 19 2008, 03:09 PM
Post #1384

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hai sa va zic cum ma razbun pentru neamuri: mi-am invitat si eu prietenii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tragem o chindie (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 19 2008, 03:18 PM
Post #1385

Musafir

Sylvie, las' ca asa-i frumos, sa ai o viata plina! Sa faci poze cu Diana te rog si sa le pui pe forum sau pe grup.
Teo, ai vazut ca pan' la urma exista si o latura buna.
De la noi azi pleaca 4 oameni, dintre care vreo 3 sunt de baza. Tocmai le-am dat cadourile de despartire. C'est la vie...
Poke, daca in Craiova traficul e nasol, iti dai seama cum o fi in Bucuresti. M-oi trezi sa ma duc si eu la cumparaturi, cand lumea le-a terminat. Am ajuns sa nu mai am nici fructe in casa, ca ajung acasa la orele 21 si aprozaru' se-nchide la 8.

+Quote Post
Philia
post Dec 19 2008, 03:20 PM
Post #1386

V.I.P.

Roxi, nici nu vreau sa imi imaginez cum e in Buc!
Nu cred ca am vazut vreodata asa cozi la semafoare cum e acum!
Dar...asta e.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Dec 19 2008, 03:23 PM
Post #1387

Musafir

teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta da razbunare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) vei avea un pic de munca, dar pana la urma cred ca va iesi fain. si poate la neamuri nu le place si nu mai vin la anu'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aici e furtuna de zapada (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) 15-20 cm se anunta pana deseara. bine macar ca nu a trebuit sa merg la servici.
szi, (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nasol moment. dar incearca si tu mai cu binisorul, asa fel sa nu faci nota discordanta. aka sa nu se vada schimbarea ta de atitudine brusc. ia-o incetisor, ca normal ca e suspicioasa femeia, daca pana acum erai indiferenta cu ea, si dintr-o data ai devenit prietenoasa. bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:style_emoticons/default/valea.gif) la smotru.

+Quote Post
Philia
post Dec 19 2008, 03:24 PM
Post #1388

V.I.P.

Of...eu visez la o mana de zapada!

+Quote Post
Teocris
post Dec 19 2008, 03:25 PM
Post #1389

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Roxana, ai avut dreptate. Numai sa nu se lase cu paruiala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu mai trag o tura de cumparaturi mai pe seara. Am uitat de copilul nasilor de botez ai lu Teo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si olandezul vrea pantaloni noi.
Toata lumea vrea si vrea. Mie cand imi mai vine randul?
Azi am dat cadourile colegelor mele de birou. M-am simtit extraordinar de bine cand le-am vazut expresia de "surpriza placuta" pe fete. Cadourile sunt din partea mea, nu a firmei.

+Quote Post
pescarush
post Dec 19 2008, 03:26 PM
Post #1390

Musafir

philia, vrei asa, vreo jumatate de tona? o putem imparti. sunt convinsa ca si cleo ti-ar da bucuroasa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
sylvia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) demult nu te-am "vazut".

+Quote Post

150 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:52 PM