IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 19 2008, 05:45 PM
Post #141

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Vreau acasa!! Am o durere de cap de imi vine sa-mi smulg creierul.. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Nov 19 2008, 06:04 PM
Post #142

Musafir

Bulina noastra are 'valente' multiculturale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am vazut si pe la gastronomie ca se pricepe cu mancarurile specifice altor tari.

Ma car si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Va pup si ne citim maine!

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 19 2008, 06:04 PM
Post #143

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Nu mai stiu de cand incepi sa te legeni fara sa-ti dai seama, da' e posibil sa fii inceput Rox.
Si eu am picat acum putin timp cu fiica-mea de la dansuri, cantat si engleza. Sunt cam franta si tre' sa ma uit sa vad cum e cu inregistrarea unui domeniu. Are cineva idee cam cat costa? Multam fain.
Fanta ce faci la Brasov? Ia-ti haine groase ca e frig tare. Noi am fost in wee acasa si era frigut, dimineata daca ieseai afara parea ca sunt sub 0 grade cu soare cu tot.

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2008, 06:55 PM
Post #144

Musafir

Am venit acasa cu un ditamai carton-valiza, ne-a multumit firma ca i-am ajutat la targ. Sunt produse bio in carton, un vin rosu, un ulei de masline, un sugo de rosii (numai rosii si sare) si-un magiun de prune (fara niciun fel de indulcitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ). Imi place chestia asta, pana acum nu erau asa marinimosi.

+Quote Post
pescarush
post Nov 19 2008, 07:25 PM
Post #145

Musafir

Kalua, nu angajati? Ca io's cu resumeul updatat (conform cerintelor actuale). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 19 2008, 07:50 PM
Post #146

Musafir

Nu inlocuieste nici oamenii care pleaca... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 19 2008, 08:04 PM
Post #147

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(bulina @ Nov 19 2008, 05:05 PM) *
Ma iertati, Bula Bula inseamna Hello pe limba Fijiana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi plac mie saluturile astea din locuri pierdute in lume.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Super tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
rozy
post Nov 19 2008, 09:20 PM
Post #148

Musafir

Eu m-am intors de la munca.
Azi am avut antrenament cu o fata de 17 ani care are leucemie (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 19 2008, 09:28 PM
Post #149

Membru de Onoare

Member No.: 265

Buna seara girls! Pe mine m-a durut toata ziua capul, acum mai pe seara m-a mai lasat un pic dupa ce am baut doua ceaiuri fierbinti.
Pesca multumesc de primire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti traiasca proaspata fetita si sa va bucurati de ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asta cu " bula bula" chiar ca e tare! Cand am citit facusem si eu ochii mari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bulina
post Nov 19 2008, 09:48 PM
Post #150

Musafir

Na bine, hai sa va mai povestesc atunci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asadar mie chiar mi se spune bulina de-adevaratelea. Inclusiv mama imi zice asa. SI ca atare normal ca suna distractiv Bula Bula Bulina, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai exista si o firma de toale sportive Bula, asa ca am si bluza care pe-o maneca scrie mare: Bula.... Acuma voi va ganditi la Bula din bancuri dar poate fi de fapt orice cu forma sferica. Seful meu m-a intrebat ce-i aia bulina, am explicat io frumos ca ar fi echivalentu' lui polka dot pe engleza. S-a gandit el asa ca totusi oare de ce mi-au zis Bulina si m-a chestionat foarte contrariat daca am fost rotunda vreodata si imi vine porecla de-acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:56 PM