![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
O prietena de-a mea, cand i-am povestit, a zis sa imi caut altceva urgent. Din pacate, nu e atat de simplu. Salariul e bun, barfe si chestii din astea sunt peste tot, iar acum, de cand cu aceasta criza, ma indoiesc ca mi-as putea gasi asa repede.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tot la machiaj, Sweet? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, las' domne cu nu faci o chestie asa de rusinoasa, doar nu te vinzi pe tine, cum fac destule in ziua de azi. Zambesti frumos si gata! Mai trebuie sa fim si parsive din cand in cand, ca sa ne vedem interesul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ahh nu in alta circumstanta, Pink. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa sunt toate de acolo?!
Ehh Rox ce sa am, ma gandeam ca decat sa sparga 60 mil. pe o rochie de unica folosinta, ar putea face un act caritabil. Sau eu cel putin asa as face. This post has been edited by sweet_girl: Dec 19 2008, 04:36 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, voi vorbiti limbi straine pe aici sau ce? Ce e aia piti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Roxi, nu ne viziteaza parintii, o sa ii vizitam noi pentru ca venim in Ro cateva zile. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Nu degeaba te numesti Sweet Girl
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, foloseste niste tehnici finute de manipulare! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cred ca s-a vorbit pe forum despre metode din astea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Szi, crezi ca e momentul propice sa-ti schimbi locul de munca? In prag de sarbatori?
Poate nu e dracul asa de negru cum pare. Iti tin pumnii sa treci cu bine de cumpana asta! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, cam asa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu daca i-as avea i-as sparge pe rochie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar as da 6 milioane zeciuiala... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca se intorc inzecit!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca dati o jumatate de tona de zapada, vreau si eu vreo 100 de kile, va rog frumos! iti dau si tie maat, cum sa nu, tocmai a mai cazut o tona dimineata asta. si nu e gata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) e o vijelie!!! si ma intreb cine m-a pus sa-mi trimit copchiii la scoala? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) acum trebuie sa merg sa-l iau pe cel mare, sper sa pot scoate masina de pe driveway. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:37 AM |
|