IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Dec 20 2008, 03:03 PM
Post #1431

Musafir

Buna ziua. Fele,am o intrebare.
Sor-mea a facut comanda la Paula pe adresa firmei care acum e inchisa. Daca vad aia ca e firma inchisa,ce fac? Il lasa la posta,sau cum? Sau o suna? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 20 2008, 03:08 PM
Post #1432

Musafir

Prin cine trimite Paula pachetele? UPS-ul, de ex., trimite pachetul inapoi la expeditor in cazuri dintr-astea.

Anjelu', de-abia astept!

+Quote Post
rozy
post Dec 20 2008, 05:12 PM
Post #1433

Musafir

Kalua, habar n-am (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu ma chinui de vreo 2 ore sa fac curat, si abia am frecat un colt de bucatarie(langa aragaz,unde era jale). Nu mai pot, o sa termin la Craciunul din 2009 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 20 2008, 06:43 PM
Post #1434

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Fetele care va pricepeti, stiti cumva ce se anunta cu chiriile in perioada urmatoare? Scad, cresc, raman la fel?
Poate ati citit sau auzit ceva....

+Quote Post
fantasy
post Dec 20 2008, 07:02 PM
Post #1435

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Eu am fost tare vrednica azi, am facut cumparaturi , am facut mancare , am spalat.
Abia acus stau si eu jos pe ziua de azi. Si cand ma gandesc ca maine tre sa fac si o curatenie generala..Partea proasta e ca binenteles nu am apucat sa cumpar cadouri de Craciun, nu am avut timp si nici prima de Craciun ( incasata vineri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Sa vad maine cum ma impart si la curatenie si la cadouri..ca luni si marti lucrez program intreg, iar miercuri plec la ai mei...

Acus mi-am dat seama ca am implinit 3 anisori pe forum!!! Chiar daca nu postez asa de des ca la inceput, intodteauna citesc..si sunteti foarte importante in viata mea!

Va puuupppppp!

This post has been edited by fantasy: Dec 20 2008, 07:05 PM

+Quote Post
3A
post Dec 20 2008, 07:11 PM
Post #1436

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Cleo, auzisem eu de pescuit la copca, dar nu stiam asa in detaliu, faine poze si explicatii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Probabil ca asa o data cu prietenii ar merge, poate facem o iesire impreuna si o convingem si pe Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Copiii s-ar distra precis!

Szi, nasol momentul...o sa o scoti la capat, ca esti fata desteapta. Poate te-ar ajuta sa-ti dai seama ca e asa cum e ea nu pentru ca are ceva cu tine ci pentru ca are problemele ei pe care le arunca pe altii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Angel, d-abia astept!

+Quote Post
Fanny
post Dec 20 2008, 07:33 PM
Post #1437

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Poke, am impresia ca o sa urce, pentru ca nimeni nu reuseste sa cumpere/vanda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 20 2008, 07:42 PM
Post #1438

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Asa ma gandeam si eu, Fanny!
Of! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 20 2008, 09:30 PM
Post #1439

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu cred ca o sa ramana contstante. Neexistind bani, s-ar putea ca oamenii sa inceapa sa se tocmeasca. In blocul in care stau eu, linga mine s-a inchiriat un apartament si mai mic decit asta in care stau eu. Cit platesc eu? 150 euro. Cit plateste noul vecin?350 de euro. Ma scuzati, insa atita dau la biirou" 120 m patrati, nu 30!

+Quote Post
Fanny
post Dec 20 2008, 09:36 PM
Post #1440

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cred ca depinde si de cat de mare este cererea si oferta. In Bucuresti, unde toata lumea cauta sa inchirieze, nu se intrevede nici scadere nici stagnare.
Unde cauti chirie Poke?

+Quote Post

150 Pages V  « < 142 143 144 145 146 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:33 PM