![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. Fele,am o intrebare.
Sor-mea a facut comanda la Paula pe adresa firmei care acum e inchisa. Daca vad aia ca e firma inchisa,ce fac? Il lasa la posta,sau cum? Sau o suna? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin cine trimite Paula pachetele? UPS-ul, de ex., trimite pachetul inapoi la expeditor in cazuri dintr-astea.
Anjelu', de-abia astept! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, habar n-am (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu ma chinui de vreo 2 ore sa fac curat, si abia am frecat un colt de bucatarie(langa aragaz,unde era jale). Nu mai pot, o sa termin la Craciunul din 2009 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Fetele care va pricepeti, stiti cumva ce se anunta cu chiriile in perioada urmatoare? Scad, cresc, raman la fel? Poate ati citit sau auzit ceva.... |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Eu am fost tare vrednica azi, am facut cumparaturi , am facut mancare , am spalat.
Abia acus stau si eu jos pe ziua de azi. Si cand ma gandesc ca maine tre sa fac si o curatenie generala..Partea proasta e ca binenteles nu am apucat sa cumpar cadouri de Craciun, nu am avut timp si nici prima de Craciun ( incasata vineri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Sa vad maine cum ma impart si la curatenie si la cadouri..ca luni si marti lucrez program intreg, iar miercuri plec la ai mei... Acus mi-am dat seama ca am implinit 3 anisori pe forum!!! Chiar daca nu postez asa de des ca la inceput, intodteauna citesc..si sunteti foarte importante in viata mea! Va puuupppppp! This post has been edited by fantasy: Dec 20 2008, 07:05 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cleo, auzisem eu de pescuit la copca, dar nu stiam asa in detaliu, faine poze si explicatii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Probabil ca asa o data cu prietenii ar merge, poate facem o iesire impreuna si o convingem si pe Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Copiii s-ar distra precis! Szi, nasol momentul...o sa o scoti la capat, ca esti fata desteapta. Poate te-ar ajuta sa-ti dai seama ca e asa cum e ea nu pentru ca are ceva cu tine ci pentru ca are problemele ei pe care le arunca pe altii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Angel, d-abia astept! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Poke, am impresia ca o sa urce, pentru ca nimeni nu reuseste sa cumpere/vanda. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Asa ma gandeam si eu, Fanny!
Of! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca o sa ramana contstante. Neexistind bani, s-ar putea ca oamenii sa inceapa sa se tocmeasca. In blocul in care stau eu, linga mine s-a inchiriat un apartament si mai mic decit asta in care stau eu. Cit platesc eu? 150 euro. Cit plateste noul vecin?350 de euro. Ma scuzati, insa atita dau la biirou" 120 m patrati, nu 30!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca depinde si de cat de mare este cererea si oferta. In Bucuresti, unde toata lumea cauta sa inchirieze, nu se intrevede nici scadere nici stagnare.
Unde cauti chirie Poke? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:33 PM |
|