![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am impachetat cadourile de Craciun (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) , le mai am pe-a fiica-mii de executat si gata.
Ma duc sa trag in ciocolata turnurile Eiffel. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Faany, ma tem ca e pagubasa chestia cu "daca nu dau io mai mult, mi-o ia altul inainte". Dupa cum a fost foarte paguboasa chestia cu agentiile imobiliare. Sincer, eu numai de smecheri care habar nu aveau meserie am dat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, de-abia asteptam..chiar ne intrebam pe unde ne umbli in ultima perioada! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Philia, si eu am inteles ca urca pretul chiriilor pentru ca nimeni nu prea mai vrea sa cumpere si apeleaza la inchiriat. Uita-te pe Anuntul Telefonic si varianta electronica, online, apar cele mai recente oferte, dar trebuie sa te misti extrem de repede pentru ca ofertele convenabile isi gasesc doritori imediat! De ex, un om a postat anuntul dimineata, eu am sunat la 11 si am primit raspunsul ca apartamentul a fost deja inchiriat si nu e un caz singular.. Vrei sa te muti de la camin? Fetelor, nu uitati de ziua speciala de lupta pentru pace! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat, 150 euro? Serios? Chiar am vazut niste anunturi de inchiriere in zona unde stau eu..intre 350 si 550 euro pentru o garsoniera, in functie de suprafata ei! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Dec 20 2008, 10:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, faza cu anunturile foarte avantajoase care apar prin diverse publicatii dar care cand suni sunt deja inchiriate, este un shmen vechi de cand lumea al agentiilor imobiliare. Acum nu zic, ca or mai fi si cazuri adevarate, insa foarte rar, majoritatea sunt anunturi publicate de agentii.
Sa va spun acum pe unde am umblat: in principiu am umblat sa imi caut alt job (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Firma la care am lucrat a fost puternic afectata de criza, dat fiind faptul ca lucram pentru americani si ne-a disponibilizat asa peste noapte, fara nici un avertisment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va imaginati ce "bucuroasa" am fost, pune-te Angeldust in prag de sarbatori cand nimeni nu face angajari si mai e si criza economica si gaseste-ti de lucru. Si am fost pe la vreo 3 interviuri. Intre timp fostul angajator s-a trezit sa mai puna sare pe rana si sa nu ne dea nici drepturile legale de care am fi beneficiat, mai precis un salariu compensatoriu, asa ca a tot trebuit sa ne strangem toti si sa ne organizam, sa incepem demersurile pentru a da firma in judecata. Cand au vazut ei ca se ingroasa gluma si ca nu suntem nici noi chiar ultimii prosti, au propus pana la urma o oferta si am cazut la o intelegere. Dar asta dupa zile intregi de tiganeala ca la usa cortului si nervi si naiba sa ii ia, ca asa ma bucur ca am scapat de ei, nu va imaginati. Eh...si revenind la interviuri, la ultimul interviu am primit un test tehnic la care m-am descurcat foarte bine, am descoperit ceva scenariu de testare la care era destul de greu sa te gandesti si mi-au spus inca de atunci ca am un punct in plus pentru asta si i-am vazut foarte incantati. Vazand eu ca ei sunt f incantati am zis sa imi fortez norocul si desi eram cu cutitul la os si as fi acceptat orice job, am zis "Ia sa cer eu mult mai multi bani decat aveam la fostul job" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-au cam dezumflat ei din incantare cand au auzit cati bani vreau si a ramas ca "Te sunam noi". Si a durat vreo saptamana pana sa ma sune, deja ma certam singura ca am cerut prea mult si precis de aia nu ma suna, ei bine pana la urma m-au sunat si mi-au facut o oferta. Nu era cat cerusem eu, dar era oricum cu vreo 2 mil jumate mai mult decat aveam la fostul job + al 13-lea salariu, deci am zis "DA" fara sa stau pe ganduri. Acum sunt linistita din punctul asta de vedere, si zic Slava Domnului ca am gasit aici, e si o firma mult mai mare decat cea la care am lucrat, deci tot raul a fost spre bine in cazul meu. Insa mai mult de jumatate din colegii care au fost disponibilizati odata cu mine nu si-au gasit inca nimic si nah, e greu de digerat si de acceptat ca nu poti sa iti gasesti un job dupa 5 ani de facultate si posibil inca 2 de master, plus cativa ani vechime in munca. Situatia cel putin pe piata de IT din TM nu este una roz deloc. Cam atat momentan, o sa mai revin cu completari (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Hai sa fie intr-un ceas bun, angelusule! Au scaune ca lumea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Apropo de chirii, cat cere o agentie imobiliara daca inchiriezi prin ea? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Angelu', las' ca asta cu plecatu' de la americani ar insemna: un sut in fund, un pas inainte. Sper doar sa nu mai lucrezi cu indieni. Alerg si eu de colo-colo, dar cu folos. Am fost ieri la doctor si totul e in regula cu Sara, apoi o fuga la Ikea, unde am cumparat diverse pentru casa. Seara am mers la petrecerea de Craciun la al meu in Coyote Cafe, a fost dragut, dar pe la 11 ne-am carat de acolo. Sara voia sa stau intinsa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cleo, f interesanta povestea cu pescuitul. Sora-mii sigur i-ar placea sa experimenteze. Pesca, esti o mama eroina. Voi aveti zapezi serioase acolo, nu gluma. Poke si mie mi se pare ca vor creste chiriile, dat fiind ca lumea nu mai are posibilitati de cumparare apartamente. Si asta mi se pare o tendinta fireasca, care vine din vest. Intreab-o tu pe Kalua, cati germani isi permit luxul sa-si cumpere proprietati. Cat priveste 'marlania' celor de la agentiile imobiliare, nu vreau sa discut. Am vazut atatea cazuri, ca mi s-a facut greata. Kalua, pai cere cam o chirie. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La ce foame e acum pe piata imobiliara, este posibil ca agentiile sa speculeze mai tare decat proprietarii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Poke, indiferent cum va ganditi sa procedati, direct cu proprietar sau prin intermediar - faceti contract nu mergeti "pe incredere"! E cel mai bine.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sa-ti traiasca omu'!
Trebuia sa dau o fuga prin Titan sa ma uit dupa o masa de sufragerie, genul extensibil, dar n-am energie. Zici c-am tras la jug. Diseara as fi vrut sa ajungem la un concert de colinde de Craciun la biserica, sa vad daca ma pot urni. Mi-am luat de lucru pentru acasa si am impresia ca nu se mai termina. Nu merge nici serverul pe care trebuia sa ma conectez sa vad niste chestii din ERP, dar pot lucra si fara el. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Angel, sa fie intr-un ceas bun. Vorba ta, tot raul spre bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kalua, la multi ani sotiorului tau (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Aseara iar m-am culcat la 4, ce program am avut si eu saptamana asta. Au venit niste prieteni pe la noi, am gatit, baut vin, vorbit si apoi am cazut lata. Eram si eu convinsa ca o sa dorm mult si bine, cand colo la 7 suna fratele sefului sa ma intrebe niste chestii work related, de-mi vedea sa urlu. Cica "aaa, scuze, dormeai?" "Da' ce puteam face la ora asta?" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Aaaanyway, sa aveti o duminica relaxanta si placuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:32 PM |
|