IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Dec 21 2008, 01:30 PM
Post #1451

Musafir

Multumesc, Rox si Lexie!
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 21 2008, 02:06 PM
Post #1452

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Kalua, la multi ani pentru sotul tau!
Poke, am un amic care inchiriaza un apartament cu 2 camere in zona Marriot cu 550 Euro. Daca te intereseaza, da-mi un semn. Pleaca din tara pe 27 pentru 2 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Di, foarte misto tutorialele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) As putea sa filmez si eu asa dar cum naiba le pun eu in format youtube? Ca mie din camera imi ies 2 fisiere, unul de sunet si unul de imagine si nu stiu cum naiba sa le tai si sa le fac intr-un format mai uman. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 21 2008, 06:47 PM
Post #1453

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cred ca Jiji vrea sa arate ca nimic nu-l pune la pamant, nici criza, nici anchetatorii anticoruptie si a sponsorizat un foc de artificii "hipnotizant" pe Ghencea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 21 2008, 06:54 PM
Post #1454

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor!

Kalua, la multi ani lui Mr! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angel, ma bucur foarte mult ca totul a iesit bine si ca ai scapat de firma de nebuni. Sa dea Domnul sa iti fie bine aici.

Haideti sa va povestesc cum a fost la party: a fost neasteptat de bine, tinand cont de cat de nasol a inceput. Pe la 4 am plecat la colega mea, ne-am machiat, ne-am fatait prin casa in lenjerie intima, ne-am facut poze, ca in liceu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa aia le-am sters, normal, sa nu dea peste ele cine stie cine si sa aparem pe net.

Pe la 7 ajung la restaurant, cu o ora inainte, ca sa rezervam mese pentru firma noastra, fiind 8 firme in grup, directorul a vrut ca ai nostri sa ramana grupati la un loc. Am rezervat mese exact in spatele meselor patronului. Dupa o juma de ora, vine insusi patronul, caruia i s-a pus pata exact pe masa la care ma asezasem eu cu cei care mai veniseram. Da-i si muta-te alaturi. Dupa inca un timp vine la mine si imi zice ca vrea ca eu sa stau la masa cu marketingul celorlalte firme din grup, asa ca sa interrelationam mai bine. Deci, iar ma mut. Pentru ca in final, eu sa stau la masa cu oricine, numai cu marketingul nu. Si uite asa, nu am stat la masa cu ai mei colegi, din ordinul patronului, dar nici cu marketingul. Ca dracu! bine ca n-am prea stat la masa.

In rest, a fost frumos. Am avut doua trupe: Trupa ASHA si Compact (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A fost o nebunie! Am avut si niste artificii de vis. N-am apucat sa mananc, ca abia am dat pe la masa sa fumez cate o tigara. in rest, am topait 7 ore de mi-au sarit capacele. Am facut fotografii gramezi. Insa cum eu le-am facut, nu apar in ele. Am una singura: vroiam poza cu solistul de la Compact si am rugat un coleg sa mi-o faca.Dar pana ne-am sucit, ne-am invartit, solistul a plecat, am ramas cu buzele umflate. Colegul a zis: Ei, pai hai sa facem noi doi o poza, daca tot nu am apucat.

Cu colega pe care trebuie sa o perii a fost ok. Am reusit sa fiu draguta fara sa ma fortez si fara sa ma imbat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am dansat in acelasi cerc, ne-am complimentat, a fost bine.

Nu stiu cand au trecut cele 7 ore, nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat la ceas si amvazut ca e ora 3. Nu am apucat sa mananc decat o feliuta de aperitiv, la inceput si sa beau un martini. In restul serii, n-am mai apucvat. Am avut sentimentul ca am intrat intr-o bucla temporala in care o ora trece intr-un minut. Singurul semn al trecerii timpului a fost faptul ca nu imi mai simteam picioarele, si nu stiam de ce, ca nu simteam ca as fi dansat cine stie ce.

Am ajuns acasa, m-am uitat putin la tv, apoi pe la 5 am adormit. Am visat numai tampenii, de la oboseala si agitatie. Azi am dormit ca ursul. M-am trezit la 11, am fumat o tigara, am baut apa, am mancat putinsi am adormit iar. m-am trezit acum jumatate de ora. O sa mananc un pic, o sa beau apa si o sa ma culc la loc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Concluzii?
1- socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
2 - daca te bagi in organizarea unui eveniment, trebuie sa te astepti sa iti iei pumni in loc de multumiri. Au fost o gramada de colegi carora nu le-a convenit asezarea la mese. Degeaba am incercat sa le explic ca eu le-am rezervat doar masa, nu si locul si ca erau liberi sa stea unde vor ei.
3 - intotdeauna cand ma astept sa iasa nasol, iese bine si viceversa. Din pacate nu pot controla feelingul, as avea o viata mult mai buna.

Va pup si ne "vedem" maine. Am intrat in cincediu, dar mai am cateva treburi neterminate.

+Quote Post
lotte
post Dec 21 2008, 07:09 PM
Post #1455

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua draga, sa-ti traiasca barbatul!

Pup.

O seara faina tuturor.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 21 2008, 07:47 PM
Post #1456

Musafir

Szi, fuse misto la tine la party. Asha, canta de obicei in Becker. I-am vazut si eu de multe ori si fac spectacol. Si la noi a fost un band, dar am uitat cum se numeau. Cantau bine. Nemultumiti vor fi intotdeauna indiferent cat de buna ar fi organizarea.

Eu am stat toata ziua in casa, am dormit la pranz si-am reusit sa-mi mai incarc bateriile. Am pregatit si ceva de mancare si acum m-am imbuibat cu niste prajituri.
Fanny, sper c-ai prins tot spectacolul. Eu nu ma plictisesc niciodata cand ma uit la artificii.
Mie nu-mi vine sa cred ca maine trebuie sa mergem la serviciu.

+Quote Post
rozy
post Dec 21 2008, 07:55 PM
Post #1457

Musafir

Buna seara. Eu fac un wellcome home cake pt albinoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Maine fac si borsul, am si carnati si fasole cu zeama de varza pt ea.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 21 2008, 08:06 PM
Post #1458

Membru de Onoare

Member No.: 265

Am terminat si eu cu toate cumparaturile pentru sarbatori (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)

Rozy ce tortulet faci? Cum vine aia fasole cu zeama de varza (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ?

+Quote Post
Roxana_
post Dec 21 2008, 08:10 PM
Post #1459

Musafir

Cand trebuie sa soseasca Albi, Rozy?
Si mie mi-e dor de sora-mea. Tot primesc sms-uri ca acolo-i totul verde.

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 21 2008, 08:13 PM
Post #1460

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Daa, a fost frumos.

Rozy, wow, cred ca abia astepti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apropo, concluzia nr 4: nu imi mai iau sutien cu adeziv cand e rost de dans. La primul semn de transpiratie a luat-o la vale.

+Quote Post

150 Pages V  « < 144 145 146 147 148 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:40 PM