IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Oana
post Dec 21 2008, 08:13 PM
Post #1461

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Kalua, La multi ani! sotiorului tau . O agentie are comisionul cat o luna de plata la proprietar. Eu am platit 250 euro la agentie. Garantia pentru apartament a fost 200 euro pt apartament si am semnat un contract pe un an. M-am mirat ca Maat da 150 euro chirie la apartament, e o minune.
La noi in Iesi nu gasesti nici garsoniera cu pretul asta. Toate garsonierele sunt in jur de 200 euro.

Hei, Szi, ma bucur ca te-ai distrat. Vezi ca nu trebuie sa pui raul in fata?

Eu am fost foarte gospodina azi, am lustruit tot ce era posibil. Vreau sa termin cat mai repede si in ziua de ajun sa stau cu un pahar de sampanie in mana , nu chiar toata ziua, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si sa primesc colindatori.

Spor la treaba!
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Dec 21 2008, 08:19 PM
Post #1462

Musafir

Szi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am banuit ca asa se va intampla.
Oana, ce energie ai.
In Buc, pentru o garsoniera chiria e cam de 300 de euro, iar 2 camere cam 400. Dar, daca mergi prin cunostinte, obtii preturi mai bune.

+Quote Post
rozy
post Dec 21 2008, 08:23 PM
Post #1463

Musafir

BG, mancare de fasole,si o cana cu zeama de varza alaturi. Nu gatite asa impreuna. N-ai incercat niciodata? E yammy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine seara ar trebui sa apara albina. Da, abia astept, desi toata curatenia pe care o fac se va duce de rapa cand va veni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aaa,tort....nimic special,un blat de pandispan, o crema de trufe si rom,frisca si niste stafide aruncate acolo. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
Philia
post Dec 21 2008, 08:26 PM
Post #1464

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu acum am ajuns de la tara, inghetata, murdara si vai de capul meu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 21 2008, 08:27 PM
Post #1465

Membru de Onoare

Member No.: 265

Aaaa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai de ce nu zici asa? N-am incercat sa stii. Suna bine tortul ala.

+Quote Post
angeldust
post Dec 21 2008, 08:30 PM
Post #1466

Musafir

Ia la rozy ce isi rasfata albina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szi cand vedem si noi poze de la minunatul chef?

Eu m-am pus serios la cura de ingrasare daca tot sunt la mama acasa 7 zile si nu am nici o ocupatie. De ieri mananc intr-una tot ce prind si de fumat am fumat alaltaieri vreo 4 tigari, ieri nici una si azi doua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La ultima cantarire la Timisoara aveam 48 de kile, asta dupa ce avusesem si 47 la un moment dat. Sunt curioasa cat reusesc sa pun pe mine intr-o saptamana. Tare as vrea sa revin la 52 de kile greutatea mea ideala.

+Quote Post
rozy
post Dec 21 2008, 08:32 PM
Post #1467

Musafir

Angel 47? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) shiiiittt eu am 44,da'-s cu vreo 15 cm mai mica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spor la ingurgitat
O rasfat pe albina, ca ma rasfata si ea pe mine cu niste produse Paula's Choice (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 21 2008, 08:35 PM
Post #1468

Incurabil

Member No.: 868

Salutare, gagici !
La mine forfoteala abia acum incepe (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , sigur o sa am noapte alba, macar bine ca nu ma duc maine la munca...Merg cu sor-mea la Real pe la 9-10, asa ca va dati seama la ce ora o sa iesim de-acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...Vreau sa cumpar si cadouri, si mancare, of...Dupa-aia, vreau musai sa coc foile pentru turte, dac-oi mai putea...
Caut disperata pentru cea mica Corabia piratilor , de la Mega Blocks, un joc gen Lego, cu diferenta ca piesele sunt mai mari. Asta-si doreste mai mult si mai mult. A primit anul trecut de la Mosul fortul piratilor, si bineinteles ca acum vrea sa-si intregeasca colectia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nush ce ma fac daca n-o gasesc la Real. Please, help. Ati vazut prin supermarketurile astea mari ceva de genul ?

Angel, bine ca esti ...bine (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) .
Si eu am trecut prin niste momente nasoale la munca, acum s-au mai calmat apele, mai vedem la anul.

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 21 2008, 08:39 PM
Post #1469

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Angel, poze pun si maine, dar cu mine nu am, ca eu le-am facut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am avut si fotograf angajat, cand le primesc pe-alea le pun pe grup. Si ma enervezi teribil cand te aud ca vrei sa te ingrasi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La cat sufera altele sa dea jos, tu esti o blasfemie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Oana
post Dec 21 2008, 08:43 PM
Post #1470

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Angel, esti o fericita. Eu slabesc, am 46 de kg si maine poimaine cred ca ma evapor sau ma transform in fum de la atata fumat si stres.
Cum ai reusit sa raresti tigarile? Spune-mi si mie reteta minune.

+Quote Post

150 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:36 PM