![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa bre, ca nici in locul meu nu ai vrea sa fii. Incearca tu sa iti gasesti tinuta de revel la conformatia asta, sa vezi atunci ce fain o fi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Plus ca am slabit pe fond nervos si mi-a slabit si sistemul imunitar, ma lupt cu o raceala crancena de cateva zile bune. Asa ca ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
La 1.69 - 47 de kile e prea putin, eu sunt constienta de asta si daca nu reusesc sa ma ingras in 2-3 saptamani ma gandesc sa merg la doctor, ca ceva bai sigur am. Reteta minune pt rarit tigarile : am venit la mama acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde nu am voie sa fumez si prea multe motive de iesit pe afara nu am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si reteta mea de rarit tigarile tot aia e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
AAAA sunt dezamagita (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ioi...numa slabanoage aci'
Ma bag si eu in club- 1,75 si 57 de kg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) slaba moaaarta! N-am mai fost asa de cand aveam 15 ani.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai, Angel, ce "noroc" pe capul tau, in ajun de Craciun, cu 48kg!
Acum, sper sa fii sanatoasa! Iti spun eu tinuta de revel.Fusta de-o palma, sub fund, cizme lungi, si o bluzica, acolo.Imbracata in alb!Ca sa pari mai voluptoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu as vrea 52Kg, daca mai ajung vreodata la greutatea asta, m-apuc de impletit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu am 54kg si 1.69.Si am de toate!Fund, sani, hips, tot ce vrei! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Angel sa fie intr-un ceas bun cu noul servici! bine ca ai scapat de indienii aia:)
Waaw, dar stiu ca ai ceva kg de pus...iti mai dau de la mine Angel, ca eu am pus vreo 2 peste maximul meu...Mde, am scapat de stres. Szi, avusesi distractie nu gluma. Si eu patesc la fel cand e de dans, nici nu pot sa inghit nimic. Kalua, sa-ti traiasca sotiorul! BG, tu ce mai zici? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, eu tocmai am tras o cazatura incercand sa stau pe noul fotoliu. Sper sa fie totul in regula, ca n-am nici o durere si Sara nu-i agitata. Nu mai am forta in maini deloc.
Vreau si io slabanoaga, dar dupa ce nasc. Am facut ieri niste poze, inainte sa plec la party. Le descarc si le pun pe grup. Poke, iar te sufla vantul? Pune mana si mananca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi, ai grija mare de tine!
Acum sunt acasa si ma indoapa toata lumea...Sper sa pun cele 5 kg de care am 'scapat' cat de repede (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de urari, iubitelor!
Spor la-ngrasat, anjelu'! Ajunsesem si eu intr-un timp (demult tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) la 49 si aratam ca naiba. Eu sunt la apogeul greutatii, intre 56 si 57, asa-i de sarbatori, eu sa fiu sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Roxi, nu-ti fa griji, o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Si eu am cazut de pe scaun cu Dia in burta in ultima luna de sarcina si am crezut ca gata...pan-aci mi-a fost, da' n-a patit nimic copilu'.
Apropos de copil, o sa pun poze pe grup de la ziua ei si de la serbare. Kalua, toate cele bune pentru husband si de la mine. Si in plus pentru tine: Sa traiti fericiti pana la adanci batranetze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:32 AM |
|