IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 147 148 149 150 >  
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Dec 21 2008, 09:46 PM
Post #1481

Musafir

Aoleu, Rox, bine ca nu s-a intamplat nimic!

Dau o sampanie
(IMG:http://www.indigolodges.de/images/cache/dataimageServiceinklusive1pservice.jpg)

si-un mizilic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.ertlermuehle.at/images/kochkurse/fingerfood.jpg)
(IMG:http://www.foolforfood.de/media/haerlin_fingerfood_k.jpg)
(IMG:http://www.lindner-esskultur.de/bilder/produkt/catering/fingerfood_lachs.jpg)

Si niste praline, asa, pentru linistea noastra interioara
(IMG:http://www.artrenaline.com/v1_portfoliopx/pf-hca-pralinen-01.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Dec 21 2008, 09:47 PM
Post #1482

Musafir

Fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da...si eu zic ca totul e in regula, ca n-am simtit nimic.
Nu vreau sa-i spun mamei c-o sa se ingrijoreze. Si-asa au ei impresia ca fac prea multa treaba si-ar trebui sa ma mai menajez.
Sylvie, n-ai plecat la cumparaturi? Nu prea ma pricep la jocurile alea de care povestesti, deci nu-ti pot da sfaturi.
Kalua, multumim! Eu ma servesc cu praline (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Si daca v-ati tot laudat cu greutatile voastre, s-o fac si io, ca n-am nici o rusine: am ajuns la magnifica greutate de 87 de kg (adica +22).

+Quote Post
pescarush
post Dec 21 2008, 09:48 PM
Post #1483

Musafir

Roxy, ai grija. Oricum, copilul e protejat acolo, de lichid, daca nu e foarte puternica lovitura, nu pateste nimic. Eu am cazut pe gheata cand eram in luna a 6-a (parca) cu cel mare si n-a avut nimic.
Angel, felicitari pentru noul job. Sa fie intr-un ceas bun!
Si eu am ajuns la 52 kg si ma gandesc cu groaza ca inca se mai pun si de sarbatori (care inca nici n-au venit). (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Dar Monti e prietenul nostru. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 21 2008, 10:00 PM
Post #1484

Musafir

Gata...eu ma uischesc din bar, ca maine am serviciu.
Va pup si succes in toate (pregatiri, cadouri, curatenie etc.)!

+Quote Post
kary_pink
post Dec 21 2008, 10:16 PM
Post #1485

Musafir

Buna seara ladies

Roxa somn usor si ai grija de tine si de Sara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Kalua sa'ti traiasca sarbatoritul (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Intru si eu in grupul celor care vor sa puna cateva kilograme pe ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inca vreo doua si cred ca o sa ma simt ok...

Weekendul meu a fost ok, sa spunem ca nimeni nu a mai exagerat in plansete si ne'am ocupat de planurile pentru revelion. Cu putin noroc o sa vad in sfarsit Roma. Abia astept!

Al meu ma uimeste pe zi ce trece, sambata seara am fost sa jucam biliard si in fata locului cu pricina era un catelus abandonat, speriat si pricajit. A dat al meu o mie de telefoane ( asta la 11 seara dupa ce protecia animalelelor nu raspundea sub niciun chip) la salvare, pompieri, carabinieri pana la un medic veterinar super de treaba care la 12 noaptea a ajuns si a luat catelul. Sunt mandra sa am un barbat langa mine cu o inima mare mare. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) L-am lasat sa castige la biliard drept rasplata (asta ca sa nu recunosc ca sunt eu dezastru la jocul asta) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 21 2008, 10:24 PM
Post #1486

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Kary, ce pot sa mai spun, esti o lady (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Pastreaza-l pe "domnul", chiar daca poate a facut-o doar ca sa te impresioneze pe tine , sau tocmai pentru asta, who knows, love is big (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 21 2008, 11:13 PM
Post #1487

Musafir

Karie, multumesc! Pai doar n-ai sa stai tu langa un badaran. Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 21 2008, 11:35 PM
Post #1488

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxa auch! Ai grija de tine. Ia sa ne dai nr de telefon al lui mr Roxi sa-i spunem sa te lege ca nu prea ai stare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La noi ninge de azi dimineata, de fapt e furtuna, am si filmat cu gand ca pun pe youtube sa vedeti si voi dar mai trebuie sa ma joc la extensia clipului.

Mersi de mizilic kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce faina e ideea cu aperitivul prins cu clama de rufe, am vazut si eu o idee asemanatoare pe blogul unei fete care-mi place, intr-un plic dintr-un soi de hartie cerata pusese pt prieteni treats, pliase de 2 ori licul, si a prins si plicul si-o mica felicitare cu o clama din ast ade lemn. Foarte e efect insa acum nu gasesc poza respectiva.

Am facut turta dulce si-am zis sa le ornam fistichiu si am si facut-o insa copilul s-a plictisit la un moment dat si a trebuit sa pictez eu vagonul de biscuti de turta dulce

ce dragut kary (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Dec 22 2008, 12:02 AM
Post #1489

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Eu nu ma mai duc la niciun shopping , ramane pe domani sera. Ma duc cu sorella, as I already said , sper.

+Quote Post
Neith
post Dec 22 2008, 12:18 AM
Post #1490

Musafir

Salut fetelor. Eu am ajuns in sfarsit pe plaiurile Moldovinesti unde a trebuit sa trag sanatos de sfori sa am si eu acces la internet. Macar atat, ca altfel mor de plictiseala aici ( e un orasel micut in nordul Bucovinei ).

De altfel mi-a fost dor de voi. N-am apucat sa citesc mai nimic din ce s-a scris in ultima vreme si sincera sa fiu cam cochetez si c-o lene si un mos ene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azi am fost si eu la shopping, mi-am luat multe multe lucruri dragute si ieftine si am inghetat rau de tot! Da zau ca a meritat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate reusesc sa fac si poze sa pun la topicul de rigoare.
Noapte buna! Pupici.

+Quote Post

150 Pages V  « < 147 148 149 150 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:34 AM