![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare, Bulino! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma pun pe mancat pietre domino, mi-a adus o prietena facute de cofetar. (IMG:http://www.smul.sachsen.de/de/wu/sg/images/spez_dd_dominosteine.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nici eu n-am fost cuminte!... dar parca dulciurile de dincolo de gard arata mai bine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu inlocuieste nici oamenii care pleaca... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma gandeam eu... Asa-i si pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La noi e albastra rau situatia. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Yummy, ce bine arata dominourile alea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) BG, multumim. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E rasfatata casei. Sanatate, vezi sa nu te prinda vreo gripa. Lexie, e indigestie? Acum am vazut, Rozy. Alea probleme, nu cele de care ne vaitam noi tot timpul. Biata fata! This post has been edited by pescarush: Nov 20 2008, 12:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Roz, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dar cum de este "primita" la sala!? Din cate stiu eu, conditia esentiala este o stare buna de sanatate.
In alta ordine de idei, neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata fetelor. Eu am dormit foarte rau, m-a durut un picior ingrozitor, iar mama a avut inspiratia sa ma sperie ca ar trebui sa ma operez (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . De cand a venit frigul ma dor toate oasele, chiar daca am mai pus un calorifer in priza si stau "dezbracata", cum am iesit putin afara, gata, ma iau durerile si va spun sincer ca mie frica sa ma duc la control ca nu cumva sa se comfirme ce spune mama. Va doresc o zi pacuta si fara stres.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Albinuza racita si obosita! Ubu facut surpriza si venit aseara la 11 juma noaptea la albina. Albina trezit din somn si mers recuperat bondar de prin peco. Albina obosita... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) O zi buna ladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata Azi sunt imbracata in rochita din flanel scurtuta, cu doua volane de satin la baza (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Buna dimineata!
Pesca Doamne fereste! Am grija cat pot sa nu. Asta da surpriza albi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:00 AM |
|