![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Szi, tu sexoasa!
Eu morocanoasa. Neata! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Abia astept weekendul c-am o groaza de treburi pe acasa si-n timpul saptamanii n-am cum sa ma apuc de ele. Lex, ti-ai revenit? Albi, draguta surpriza! O zi cu spor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Albinuta e plin de surprize al tau Ubu, cre' ca dupa ce iti face cate o surpriza ii uiti toate pacatele. Sa inteleg ca ai avut o noapte hot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Poate ca avand leucemie face exercitii mai usoare nus imi dau si eu cu parerea, saraca fata. E chestia aia cu celule stem parca care se preleveaza din placenta la nastere da' pe vremea cand s-a nascut ea nu cred ca se prelevau. Szi ia fa tu o poza sa vedem si noi rochita. Da' la voi e cald afara? nu ti-a fost frig sau te-a dus husband-ul cu masina. Eu de cand ne-am mutat dorm ca ursu' in hibernare nus ca am schimbat aerul o fi de vina sau I don't know. Bulina si de ce iti spun bulina ai tai? Ca mie nu-mi pari deloc rotunda nici la fata si nu mi te imaginez sa fii fost vreodata grasa. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie vai de capul ei fizic, psihic sunt in the mood. De simtit nu prea ma simt cum ar trebui, dar sunt mai bine decat aseara... Am una bucata colon in greva si nu vrea sa cedeze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In alta ordine de idei, pentru voi, buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.bfeedme.com/wp-content/uploads/2006/11/iced-pumpkin-cookies-recipe-11-30-2006.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu m-a adus sotul, am venit cu taxi. Este frig afara, dar in birouri sunt 30 de grade, deci e ok pentru rochita mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca pe deasupra am avut un pardesiu lung, care mi-a acoperit picioarele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Szi, pt tine nu exista topicul cu "tinuta mea de astazi"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
'Neata!
o zi usoara va doresc ca la mine e nebunie mare. Se tot vorbeste "pe la colturi"de criza si concedieri in masa cel tarziu maine vom avea vestea oficial asa ca sa ne strice tot week endu'. Sunt cam stresata sper sa fie bine; nici nu stiu pe ce considerente se vor baza sper sa nu fiu pe lista neagra stau cu frica in san.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lexie ce-ai facut indigestie? Nu mergea sa-ti iei concediu medical?
Ce bine arata prajiturelele tre' sa spal cuptor jegos, imi vine sa-mi cumpar un cuptor electric decat sa-l spal, anw intr-una din zile o sa-l spal, da' n-am nici o tragere, pe ala de acasa il spala barbatul o data la 6 luni I guess, da' macar era de-al casei jegul aici tre' sa-l fac bec poate il mituiesc pe al meu sot cu cateva sticle de bere sa-l spele. Asa ca cu prajiturele am lasat-o moale de cand am venit din pacate, da' revenim in forta la un mom. dat. Si nu pui o poza Szi? Bafta Blekyza, sa auzim de bine. This post has been edited by Master of Norules: Nov 20 2008, 11:02 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blecky, iti tin pumnii sa fie bine!
Si la mine-i tare cald in birou, asa c-am fost nevoita sa-mi pun maneca scurta ca scoteam aburi. MoN, nu inteleg care-i problema, daca-ti pui niste manusi poti sa cureti orice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Adica lasi fata fara prajituri? Lex, multa sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:43 AM |
|