![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
ba mai bine lasa! Sa ninga doar de Sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Szi, in cazul asta bad news for you!
Am cetit acus pe un site si cica de duminica e lapovita iar luni zapada in toata regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Dacaninge aici de Craciun primesc banii pe un storcator de fructe (150euro) inapoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . E o promotie la magazinul respectiv. Dar cred ca avem sanse de 0,000001% sa fie asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Claudia, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haha, tare asta cu storcatorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maine-i vineri, ha? (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte tare, C_E! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Phili, eu tot cu gandul la sutienul meu, si ma gandeam ce legatura are zapada cu sutienul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am auzit si eu cum ca de sambata ar ninge, dar sper sa ne uite pe noi in zona asta. |
|
|
![]()
|
|
Oboseala e de vina, Szi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, dar ce stie sa faca storcatorul ala de-a fost asa de scump?
Albi, e f buna si mierea pusa in apa fiarta, alaturi de lamaie. Treaba multa la mine............... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi cica ajunge vijalaia cu ninsoare maine. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Bine ca am cauciucuri de iarna.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
maine se da verdictul
sedinta la ora 14:00, pesca ai avut dreptate toata lumea a primit convocarea! clar la noapte nu o sa pot dormi deloc. se zvoneste ca am fost evaluati asa din mers fara a ni se aduce la cunostinta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) tre' sa rasfoiesc un pic conventia colectiva sa vad ce scrie pe acolo ca eu nu mai inteleg nimic... fiecare emite ipoteze care mai de care.... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:52 PM |
|