![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie imi place sa ninga mai devreme si in ianuarie sa se topeasca.
Imi e naspa cu zapezi in martie... cah! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, m-am zapacit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Albinoi,nu-s acasa acum....de ce nu-ti merge PM-ul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Despre care card vb? ala al meu de la ING? sau care? ala de la Tiriac? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pentru ca e prea devreme sa ninga. E abia noiembrie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si am ramas cu sechele de anul trecut, de cand a nins in asa hal, incat s-a blocat tot orasul si trebuia sa vin pe jos la serviciu, prin nameti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bulina, la noi nu exista un cod al tinutei. Asta vara veneam in pantaloni scurti la birou. Iar sambata vin in trening. Toate colegele mele sunt foarte cochete de fel. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
E 20 noiembrie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
S-a trecut de jumate, deci mergem spre decembre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, io stiu ca de pe net poti face cumparaturi doar cu Visa sau Mastercard (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maestro e card de debit.
Blecky, chiar nasoale starile prin care treci. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am prins Szi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte bine ca nu exista reguli la voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine m-o sunat un reprezentant au unui client care o trimis notifcare ca sint in faliment acu doi ani - acu voia sa stie ce e cu contul lui.. ptiu!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Visa electron merge?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu inteleg pe ce lume traiesc unii oameni...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:14 PM |
|