![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blekytza, noi dormim linistiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca la nois e deruleaza cam asa: la ora 1:59 PM se anunta: "We have a meeting! NOW!"
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Observ ca lumea bucuroasa de zapada e aia care n-are de mers cu masina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gata, am citit cateva minute aici, ma bag iar la treaba. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io ma pregatesc de plecare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Am treaba la greu, dar o mai fac si maine.
Nici eu nu prea vreau zapada, mai ales ca vin pe jos saptamana asta. Saptamana urmatoare poate sa ninga, ca atunci voi fi motorizata. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kari, am zis, eu nu am masina; eu am o circa de masini.
Pe toaaate scrie "Taxi" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Yeeeeeeeeeeesssssssssssss ce fain ca ninge. Daca ninge poate ne tiram acasa de 1 decembrie poate prindem si un ski. Will see. Cam ce distanta e intre Pitesti si Craiova?
Acu' inteleg de ce vorbiti care sunteti din Craiova cu perfectul simplu ca si aici tot asa se vorbeste. Eu auzisem din povesti da' acu' aud zilnic. E distractiv pana te obisnuiesti. Mie mi-e o lene copilul doarme, ma apuc si eu de citit ceva Linux. This post has been edited by Master of Norules: Nov 20 2008, 05:03 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, ai un parc de masini adica:)
MoN vreo suta km daca ma mai tine memoria. Ma duc sa fac o cafea |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, Buliinuto, sint bogataaaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Bula-bula! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Apai nu-i asa departe thanks Bulina. Avem niste prieteni care sunt stabiliti in Craiova. El a facut naveta un timp la Bv dupa ce s-a mutat cu serviciul la Craiova, apoi s-au mutat cu totii ca le era greu sa stea separati.
La cat sunt de pleostita as bea si eu o cafa da' apoi nu mai dorm la noapte asa ca sar cafa. Enjoy the coffe Bulinuto. This post has been edited by Master of Norules: Nov 20 2008, 05:12 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Dap, cam 110 km sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ieri cand am trecut prin Pitesti, chiar m-am gandit la tine MoN (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:17 AM |
|