![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bula-Bula rulzzzz! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu vreau zapada de acum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La 15 decembrie sa ninga, nu acusi. E urat cu fleoşcăraia, mocirla, la metrou o sa fim toti uzi si lipiti unii de altii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Inca 40 minute si going hooooomeee! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Draguta de tine Philia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi mi s-a parut frig afara era soare da' batea un vant rece e posibil sa vina zapada. Imi place tare ca aici nu ploua cu zilele si soarele iese mai usor ca la noi acasa. Bula bula suna tare haios. Am facut ceva budinca de ciocolata cu fructe de padure -in lipsa deocamdata de cuptor- nu din praf ca I hate prafurile. Si rontai la niste crackers integrali am facut o pasiune pt. ei. This post has been edited by Master of Norules: Nov 20 2008, 06:00 PM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Astazi am chiulit de la birou, din nou, m-au luat socrii cu ei la plimbare si cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si la noi se anunta zapada, oh yeah, eu ma bucur, ca noi avem masini 4x4. Nu-i bai daca oi ramane eu impotmolita, am in masina o sacosa cu haine de dus la charity shop, asa ca daca voi ramane pe undeva cu masina si mi-e frig, ma gatesc cu ele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maat, nu stiu de ce eu mi-am imaginat ca tu ai masina si conduci. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maat, astia de la paula s-au prins ca-s batuta in cap si ca nu ma prea descurc, si mi-au trimis un mail de lamurire! Cred ca nu e cazul sa raspund nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am fost sa-mi fac buletinul si era inchis. Astia aici la primarie au program de retarzi. Mai mult de atat nu pot. Adica: 8-12:45 si 15-16 Cam asta e tot!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ma duc sa beau o cafea ca pic de somn si de dureri de cap si de infundaturi si de curs de nas si...cam atat!!1 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Observ ca lumea bucuroasa de zapada e aia care n-are de mers cu masina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gata, am citit cateva minute aici, ma bag iar la treaba. Am observat si eu. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Happy, si eu am 4x4, dar aici cand ninge, ninge, nu se-ncurca. Eu abia astept vinerea viitoare, voi fi libera. Mi-am propus program de Christmas shopping. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by pescarush: Nov 20 2008, 06:14 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M-am prins!!! Stiti ce vor sa spuna aia de la paula prin "initials"?
Vor sa stie cum sa se adreseze. Ca acum in email, mi se adreseaza Dear E S Elena Stanovici... Si eu E S am pus la initials. I'm stupid!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ba io sint stupid!
|
|
|
![]()
|
|
Di ce? SI io ma gandisem la acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) atunci , na,amindoua,,,, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:38 PM |
|