![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
da? Ce veste buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si totusi, no TV today! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bula-Bula si de la mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Printr-un serviciu de ebanking, homebanking etc poti face plati CATRE ORICINE atita timp cit ii stii datele contului (nr cont+banca), CNP/CUI ptr firme. Daca platiti facturi puneti OBLIGATORIU numarul proformei/facturii fiscale. Da` desteptiia aia de la banca nu v-au dat instructiuni de folosire? Cred ca nu, ca si pe mine ma intreaba circa de clienti "da` pot plati de la pisi ul meeeeeeu?" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ba da..dar eram curioasa de experientele cu RDS-ul. Si asa sunt ei mai speciali. (i-am terorizat cu telefoanele pana au binevoit sa vina sa imi instaleze TV, net si telefon!!)
Eu asta comoda dupa cum vedeti, daca a pus Maat link la semnatura catre horoscopul chinezesc, l-am accesat si eu. Dar functioneaza doar pe baza anului nasterii? Ca imi vine greu sa cred ca am acelasi demers de exemplu ca Brad Pitt, desi nu mi-ar displacea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-am pus ca vreau sa il ajut sa urce in google. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca vreti sa ajutati, puneti si voi linkuri catre sectiunile/articolele din site care va plac si pe care vreti sa le sustineti. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pare-se ca Bula-Bula se standardizeaza ca salut in Bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau parola de intrare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata am pus si io articolu in semnatura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
E cam sec horoscopul asta chinezesc ce-i drept, asa pe ani, dar pazea ca se pregateste unul mai detaliat, in care se combina zodiile si cu cele 5 elemente si iese ceva mai particularizat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stay close |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Seara buna! Am venit si eu de la serviciul meu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Erau niste fete din state pe aici... Am si eu nevoie sa-mi cumpar ceva si aici nu gasesc iar preturile sunt mai bune acolo? Am incredere sa trimit banii mai intai fetei care se ofera, nu-i problema. Sper doar sa se ofere cineva sa ma ajute... (o femeie ca sa inteleaga ce vreau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
E cam sec horoscopul asta chinezesc ce-i drept, asa pe ani, dar pazea ca se pregateste unul mai detaliat, in care se combina zodiile si cu cele 5 elemente si iese ceva mai particularizat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stay close De-abia astept! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tot ce e particularizat suna bine, caci cum spuneam oricat as visa, nu pot sa imi identific destinul cu al lui Pitt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Maat, o sa frunzaresc site-ul sa vad ce cauza sustin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asa am ramas fara TV. Maine ma duc clar sa platesc lumina, poate raman si in intuneric pe deasupra. Pink, si ce capodopere ti-au mai iesit din maini azi? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi am fost la un festival de muzica populara. Am fost 2 fete la 100 de insi. Show, nu asa... Eu am lipsit o buna perioada ca am facut prezentatoarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
2 fete la 100 de insi? Adica si femei si barbati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) wow, un maraton, nu gluma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:29 PM |
|