![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bia ai o meserie tare placuta, te ``invidiez`` (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Si ca sa fiu in pas cu voi... Bula Bula (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pare-se ca Bula-Bula se standardizeaza ca salut in Bar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau parola de intrare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa stii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mine Bula Bula ma duce cu gandul la prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sau la ceva foarte exotic, gen Bora Bora. Combinatia fatala, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kari, asta daca nu are vreo clienta ca mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu de exemplu nu pot sa ma las pictata caci imediat incep sa clipesc involuntar, dar rau de tot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se mira o make-up art. in timp ce venea cu pensula amenintator spre mine! Chiar Pink, tu ai dat peste astfel de specimene? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, zilnic. M-am obisnuit. Lucrez mai greu dar lucrez... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E cam aiurea la dat tus lichid cand le tremura pleoapa, dar atat, in rest nu am probleme. Sa vezi cum dau rujul cu pensula si in timp ce unele vorbesc... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sa vezi cum dau rujul cu pensula si in timp ce unele vorbesc... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa? (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/lipstick_web2.jpg) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca mi-am inceput dimineata la bar zambind!
Neata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bula bula!
Parola e buna, deci nu intru cu forta in bar. Mai misto o sa fie de aia care cauta cu google bancuri cu Bula si da peste noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nori negrii invadeaza cerul meu azi. Ploaie sau ninsoare...Cine stie? Fete cu suflete de ingeri, va multumesc ca ma ridicati atunci cand cad, ca ma sustineti cand ma clatin, ca ma imbarbatati atunci cand sunt prea moale. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bula-bula! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar ma doare capul. A devenit obisnuinta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eh, macar e soare... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bula Bula, uite.... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Vineeriii!! Si ce? maine muncesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Inca racita, dar cred ca trece. M-am trezit azi fleasca de transpiratie. O zi buna pasarici!! |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Teo, de ce nori si ploaie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) We are here, no matter what (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E vineri, pentru cine nu stia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
'Neata!
sunt obosita nu prea am dormit... am plecat le birou sa-mi tineti pumnii astazi e zi de incercare grea pentru mine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:21 AM |
|