IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Nov 21 2008, 03:08 PM
Post #281

Musafir

Roxi, mie tare imi place de tine. Tu nu te vaiti aproape deloc, desi acum ai avea motive intemeiate cu sarcina, fluctuatii de hormoni si altele. Insa tu n-ai treaba, esti tare optimista si le razbesti pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi, sa stii ca multe mdicamente pentru raceala provoaca somnolenta, inclusiv siropurile de tuse. Scrie si pe prospect ca nu e indicat sa conduci dupa ce ai luat asa ceva, asa ca ai grija.
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Nov 21 2008, 03:11 PM
Post #282

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cine vrea sa punem pariu ca autoritatile vor fi surprinse de caderile de zapada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 21 2008, 03:12 PM
Post #283

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...Pai nu de-aia sint autoritati ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa fie toooooot timpul "surprinse"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 21 2008, 03:15 PM
Post #284

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ma uitam acu' la realitatea, ca fac astia un tam-tam cu vremea asta de numa'
Si tot degeaba....

+Quote Post
Lexie
post Nov 21 2008, 03:16 PM
Post #285

Musafir

Asta discutam si eu ieri cu colega mea, ca citisem in ziar cum ca sunt pregatiti cu toate efectivele lor si ca imediat ce cade primu' fulg, tabara pe el (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pot sa jur ca se va intampla ca acum un an, doi ani, cinci ani... Mereu sunt pregatiti si mereu se blocheaza traficul, fir-ar ea sa fie de treaba!

Am mancat papita chinezeasca, am stat la vorba, am trecut la prajituri ca a fost ziua unui coleg si am mai tras o portie de vorba, iar acum incerc sa ma apuc de treaba, cu burta plina fiind... greu!

+Quote Post
Roxana_
post Nov 21 2008, 03:21 PM
Post #286

Musafir

Happy, mie mi se pare ca 'prea' ma vait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maine mergem la targul de carte si la baby expo. Abia astept. Sper sa am energie si sa nu obosesc. Mai trebuie sa fac si curatenie in camera Sarei si poate reusesc sa arunc biblioteca veche.
Clau, sunt alaturi de tine draga mea. Stiu ce-nseamna, dar le uiti din trim II. Am si eu 2 gravidute in trim I (vara-mea si o colega) si ambele se vaita de greturi. Pai ce-i aia sa n-ai greturi? Asa stii ca esti gravida. Azi a nascut si sotia unui coleg 2 gemeni (fetita si baietel). Era in 7 luni si ceva, dar deja statea numai la pat.

Eu am bagat niste eugenii (primele din sarcina) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . M-am obisnuit sa mananc dulce dupa masa de pranz si asta nu-i bine. Am mai auzit azi de o alta graviduta care se trezeste noaptea si mananca. Slava Domnului ca n-am pasiuni din astea. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Nov 21 2008, 03:22 PM
Post #287

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

buna ziua (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

inca o palma peste frunte (asa preventiv) pentru ecoul de ani buni ce se va auzi din nou: "autoritatile au fost surprinse ......." pai da! desi e ilogica treaba.... nu poti fi surpins in fiecare an. in alta tara adicatelea. la noi insa.....

=> america nu e tara tuturor posibilitatilor. ci romanica. in sensul rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ce mai faceeeti? noutati? noutati?

+Quote Post
Diana.
post Nov 21 2008, 03:25 PM
Post #288

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si faşi, fimiei ? Pi undi umbli ?

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 21 2008, 03:30 PM
Post #289

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Perpecusan (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mai faci tu?

+Quote Post
berbecutza
post Nov 21 2008, 03:31 PM
Post #290

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) asta numesc eu intrebare greoaie. nu stiu ce sa-ti raspund. ca sa fac rezumat: suisuri si coborasuri. asa fu pana acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

zimzi, in principiu, gud. voi?

ma simt obosita, epuizata, inghetata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma gandeam sa ma incalzesc un pic in bar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

din ce am cetit, se pare ca avem deja doua mamici printre noi de cand am plecat. felicitari! sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

fac si eu dar mai incolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by berbecutza: Nov 21 2008, 03:34 PM

+Quote Post

150 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 08:23 AM