![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, mie tare imi place de tine. Tu nu te vaiti aproape deloc, desi acum ai avea motive intemeiate cu sarcina, fluctuatii de hormoni si altele. Insa tu n-ai treaba, esti tare optimista si le razbesti pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, sa stii ca multe mdicamente pentru raceala provoaca somnolenta, inclusiv siropurile de tuse. Scrie si pe prospect ca nu e indicat sa conduci dupa ce ai luat asa ceva, asa ca ai grija. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cine vrea sa punem pariu ca autoritatile vor fi surprinse de caderile de zapada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
...Pai nu de-aia sint autoritati ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa fie toooooot timpul "surprinse"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ma uitam acu' la realitatea, ca fac astia un tam-tam cu vremea asta de numa'
Si tot degeaba.... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta discutam si eu ieri cu colega mea, ca citisem in ziar cum ca sunt pregatiti cu toate efectivele lor si ca imediat ce cade primu' fulg, tabara pe el (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pot sa jur ca se va intampla ca acum un an, doi ani, cinci ani... Mereu sunt pregatiti si mereu se blocheaza traficul, fir-ar ea sa fie de treaba!
Am mancat papita chinezeasca, am stat la vorba, am trecut la prajituri ca a fost ziua unui coleg si am mai tras o portie de vorba, iar acum incerc sa ma apuc de treaba, cu burta plina fiind... greu! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, mie mi se pare ca 'prea' ma vait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maine mergem la targul de carte si la baby expo. Abia astept. Sper sa am energie si sa nu obosesc. Mai trebuie sa fac si curatenie in camera Sarei si poate reusesc sa arunc biblioteca veche. Clau, sunt alaturi de tine draga mea. Stiu ce-nseamna, dar le uiti din trim II. Am si eu 2 gravidute in trim I (vara-mea si o colega) si ambele se vaita de greturi. Pai ce-i aia sa n-ai greturi? Asa stii ca esti gravida. Azi a nascut si sotia unui coleg 2 gemeni (fetita si baietel). Era in 7 luni si ceva, dar deja statea numai la pat. Eu am bagat niste eugenii (primele din sarcina) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . M-am obisnuit sa mananc dulce dupa masa de pranz si asta nu-i bine. Am mai auzit azi de o alta graviduta care se trezeste noaptea si mananca. Slava Domnului ca n-am pasiuni din astea. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
buna ziua (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
inca o palma peste frunte (asa preventiv) pentru ecoul de ani buni ce se va auzi din nou: "autoritatile au fost surprinse ......." pai da! desi e ilogica treaba.... nu poti fi surpins in fiecare an. in alta tara adicatelea. la noi insa..... => america nu e tara tuturor posibilitatilor. ci romanica. in sensul rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ce mai faceeeti? noutati? noutati? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si faşi, fimiei ? Pi undi umbli ?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Perpecusan (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mai faci tu?
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) asta numesc eu intrebare greoaie. nu stiu ce sa-ti raspund. ca sa fac rezumat: suisuri si coborasuri. asa fu pana acum (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
zimzi, in principiu, gud. voi? ma simt obosita, epuizata, inghetata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma gandeam sa ma incalzesc un pic in bar (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) din ce am cetit, se pare ca avem deja doua mamici printre noi de cand am plecat. felicitari! sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fac si eu dar mai incolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Nov 21 2008, 03:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:23 AM |
|