IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 21 2008, 03:44 PM
Post #291

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

OOO berbeaca draga ce faci fumeie? Nu te mai vede lumea la tastat!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Nov 21 2008, 03:48 PM
Post #292

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

bre albi ce sa fac daca timpul zboara? parca de ieri n-am mai scris (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

m-am pus pe invatat araba, va rog frumos (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

deci trebuia sa incep asa: marhaba eladyz! kaif halik? tamam? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

sper ca am zis bine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by berbecutza: Nov 21 2008, 03:48 PM

+Quote Post
blekytza
post Nov 21 2008, 03:49 PM
Post #293

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

gata sedinta!

din 3 departamante pleaca 25 de oameni....asta in conditiile in care firma are 105 angajati ...
de la mine la constructii sunt doar 5 care intra in somaj de conjunctura, eu nu figurez pe lista (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
de la aeriana 10 intra in somaj partial 3 luni, si de la subterana tot 10 in somaj de conjunctura.

am scapat cu bine oufff
nu mai am putere sa fac nimic am stat cu un stres...

+Quote Post
Lexie
post Nov 21 2008, 03:51 PM
Post #294

Musafir

Bula Bula berbecuto!

Daca tu inveti araba, eu invat ebraica din mers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se vorbeste in jurul meu mereu si am inceput sa prin cuvinte... Stiu sa numar de la 0 la 10, sa spun buna ziua, ce mai faci, multumesc, chestii din astea banale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

LE: ce bine ca ai scapat, Bleky... Imi pare rau de toti cei care au primit vestile proaste, pentru cei din toata lumea care raman fara serviciu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 21 2008, 03:52 PM
Post #295

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(Roxana_ @ Nov 21 2008, 02:21 PM) *
Happy, mie mi se pare ca 'prea' ma vait. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maine mergem la targul de carte si la baby expo. Abia astept. Sper sa am energie si sa nu obosesc. Mai trebuie sa fac si curatenie in camera Sarei si poate reusesc sa arunc biblioteca veche.
Clau, sunt alaturi de tine draga mea. Stiu ce-nseamna, dar le uiti din trim II. Am si eu 2 gravidute in trim I (vara-mea si o colega) si ambele se vaita de greturi. Pai ce-i aia sa n-ai greturi? Asa stii ca esti gravida. Azi a nascut si sotia unui coleg 2 gemeni (fetita si baietel). Era in 7 luni si ceva, dar deja statea numai la pat.

Eu am bagat niste eugenii (primele din sarcina) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . M-am obisnuit sa mananc dulce dupa masa de pranz si asta nu-i bine. Am mai auzit azi de o alta graviduta care se trezeste noaptea si mananca. Slava Domnului ca n-am pasiuni din astea. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nu te vaiti deloc, Happy cred ca a zis ce a zis si tocmai pentru ca eu ma plangeam cu un post mai sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ce frumooos, baby expo, ce mi-as dori si eu sa merg (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !

Si eu mai pap dulce uneori, dar haotic asa, cand am chef. Aseara nu mi-a fost foame (pentru prima oara in doua luni de zile) si de dimineata aveam cu jumatate de kilogram mai putin decat ieri. Tare rau trebuie sa fie sa mananci noaptea, dar sarmana fata cred ca are arsuri de simte nevoia...

Vreau si eu sa-mi creasca burtica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

Perpecusenie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 21 2008, 04:19 PM
Post #296

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies

Clau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu pana in luna a 6-a mi-am 'ascuns' burtica, seara aveam cat de cat ceva dimineata abdomenul plat plat. apoi a inceput sa se rotunjeasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

la noi au aparut bradutii (de cumparat) in magazine.

aici e o moda faina, pe care am adoptat-o de altfel, lumea isi impodobeste brazii cu o saptamana doua inainte. Si noi facem asa de vreo 2 ani si tare-mi place. Sporeste farmecul asteptarii marelui eveniment. Dupa Craciun eu as scoate bradul a 2-a zi din casa.
Multe case deja sint decorate cu luminite, mosi gonflanti, reni cu luminite etc

Fata mea mai crede in Mos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) desi a inceput sa repete cam des `chiar exista? cum de nu l-a vazut nimeni?' si i-a scris o scrisoare cu doleante (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-acum trebuie sa regizez si-un raspuns ca-l asteapta cu disperare. Am sa iau o felicitare, o colega o s-o scrie apoi iau si timbru si-i rog pe aia de la posta sa-mi puna si-o stampila ca sa fie cat mai veridic. Baiul e ca e si-un catel pe lista ei: bichon. Sa vad cum o refuza mosul ...deocamdata

+Quote Post
Roxana_
post Nov 21 2008, 04:31 PM
Post #297

Musafir

Bleky, uhh, bine c-ai scapat cu bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acum te relaxezi in weekend.
Cleo, ce simpatica faza cu Karli a ta. Las' c-ai mei nici cand eram eu in clasa a 11 a nu voiau sa recunoasca cine-i Mos Nicolae. La mine a fost groaznic sa aflu de la scoala adevarul. Eu chiar traiam cu impresia ca exista.
Vedeti si voi cum faceti cu bichonul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si eu aveam o lista intreaga de doleante in scrisorile pentru Mos. Se strica maica-mea de ras probabil cand le citea. Le-a pastrat si acum.
La cat mananci tu de putin, nici nu ma mira ca n-ai avut burtica.

Berbe, welcome pe la bar. Sa inteleg ca 'araba' e inca de actualitate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Nov 21 2008, 04:36 PM
Post #298

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

daaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de 6 luni (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

culmea e ca nu el ma invata araba, invat sincurica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ma rog.... ma chinui sa invat si cand are timp, ma corecteaza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

bre, am ametit. nu stiu pe ce topic sa mai citesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

This post has been edited by berbecutza: Nov 21 2008, 04:37 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 21 2008, 04:36 PM
Post #299

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Berbecuta inseamna ca-i serioasa treaba cu prietenul. Sa-ti fie bine.
Eu am avut o zi de tot rahatul, in sensul ca de dimineata copilul meu tot m-a sacait, acu' doarme safe to Good. Sunt si eu cam obosita si as fii bagat un somn daca nu ma durea si capul.
Si noi am facut o scrisoare pt. Mosul,a cu' la noi nu-i asa complicat si cu raspuns. I-am zis ca i-am trimis-o pe mail:)

+Quote Post
Teocris
post Nov 21 2008, 04:40 PM
Post #300

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Pana la urma a plouat. Acum a stat. Cerul e cam innorat...

Mi-am tras semnatura noua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Misto idee cu link-uirile astea (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Maine e sambata. Iar...Sa vad pe unde o tai (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 07:22 PM