![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ma duc acum
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata. Eu nu stiu ce am ca simt nevoia sa dorm pana la 10. Cred ca din cauza ca inca ma trezesc de cel puti 2 ori pe noapte, asta cand sunt norocoasa. Ma intreb cand se va termina ca simt uneori ca nu mai pot. Rudele chiar ma roaga sa le mai dau si lor copiii dar cand vine momentul ma razgandesc. Parca e prea goala casa fara ei . Deja ma gandesc cum va fi cand vor pleca la casa lor. I (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ngrozitor. Va doresc zile frumoase si fara ploaie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua ladies!! Eu bag ca migu' de dimineata! Am organizat oleaca hala. Am ridicat de-a fiare de cred ca o sa am febra musculara cam o luna!!
Azi e vb sa plec intr-o deplasare cu colega pana pe la vreo 100o de km distanta ca sa o recuperam pe sora ei, dar nu prea am chef sa stau cu curu fixat intr-o bancheta atata timp! Hai va pupulesc si va doresc un weekend bestial (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Buna ziua e-ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Berbecutzo welcome (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) E greu de invatat araba? Cred ca e una dintre cele mai grele... Mai doream sa mai zic cate ceva dar am fost asa de concentrata cu noua mea semnatura incat am uitat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat iti place? Am dat click pe ele si nu merge. Ce-am gresit? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E adevarat ca m-am grabit un pic... This post has been edited by Bacardi_Girl: Nov 22 2008, 01:24 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Sunt pe fuga dar revin mai pe seara. Plec la festival... iar work! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
In Bucuresti a tras o ninsoare frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum fulguieste mai usor.
Matzulinu' meu s-a facut covrigel si doarme ca un ingeras. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pink, la ce festival meri? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Nu merge cand dau click pe ele...Ce-am facut aiurea?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna ziua. La noi ploua intr-una (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Preferam sa ninga
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hello, Eladies! Pe aici nu ninge, slava Domnului. A plouat in schimb toata noaptea.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yeeeeeyyyyy ningeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:26 AM |
|