IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Nov 22 2008, 03:53 PM
Post #331

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si la noi au spus ca ninge, insa nu ninge, fir-ar sa fie! Bate vintul si e frigulet. Fanny, pui o poza, te rog cu zapada?
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Nov 22 2008, 03:54 PM
Post #332

Musafir

Ninge ca in povesti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 22 2008, 03:59 PM
Post #333

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

S-a oprit repede si n-am apucat sa pozez. Abia ne-am bucurat cateva zeci de minute de fulgi. Acum e ud pe jos, caci inainte a si plouat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Poate fac Rozel sau Kary niste pozici iernii! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 22 2008, 04:04 PM
Post #334

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Poze, va rog, ca mor aici...

+Quote Post
rozy
post Nov 22 2008, 04:05 PM
Post #335

Musafir

EEi ce poze? Ca nu s-a asternut nimic, si s-a si oprit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
berbecutza
post Nov 22 2008, 04:12 PM
Post #336

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

Buna ziulica si brrrrrrrrrrrrrr ca ingrozitor de frig e. Se pare ca stelele s-au asezat nefavorabil pentru mine azi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am plecat de dimi in graba, ploua si batea vantul tare tare, umbrela nu mi s-a deschis.....asa ca am mers frumos cu ea pe post de accesoriu (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) iar la banca inchisesera cu 10 minute mai devreme si eu atunci ajunsesem fir-ar a naiba de treaba. DAR! sa nu gandim emo ci pinky..... o sa-mi fac un dus, un ceai (daca mai am (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si o sa va citesc un pic.

pese: Bacardito, nu ai idee ce greu imi e sa invat limba asta. Ma simt de-a dreptul cretina. Uite cam asa fac cand dau de dificultati (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) si apoi ma imbarbatez. si la urmatorul cuvant greu iar fac asa (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) e un cerc vicios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 22 2008, 05:52 PM
Post #337

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

berbe bravo pt efort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cate limbi vorbesti acum?
teoria spune ca dupa 6 limbi se produce un switch in creier si orice noua limba straina se invata mult mai usor
La un moment dat avea mama un coleg care avea ca hobby invatarea limbilor straine, stia ..am 2 cifre in minte nu mai stiu care-i adevarata 8 si 15 ... oricare ar fi e impresionant

eu anul asta o sa am urticarie de la zapada. N-O MAI SUPORT dupa iarna cumplita care s-a terminat ...ieri

exemple
pe undeva e trotuarul, aleea spre casa etc vreo 50 cm de zapada
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3743Small.jpg)

a inceput sa ninga
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3713.jpg)

si-a nins
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3716.jpg)

si-a tot nins
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3718.jpg)

unde-i masa?

+Quote Post
angeldust
post Nov 22 2008, 05:56 PM
Post #338

Musafir

Gees pe mine ma sperie asa multa zapada (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie nu imi place zapada, eu sunt mai ciudata asa de felul meu, nu prea imi place nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Nov 22 2008, 06:23 PM
Post #339

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Faine poze dar in realitate nu mi-ar place asa de multa zapada, ma sperie gandul ca nu pot iesi din casa fara masina...hai, la piata si mici cumparaturi mai merge dar nu pot ajunge la servici fara masina. Sper sa avem o iarma blanda cu un pic de zapada si fara polei.
Nu's cum sa va spun dar is pe cale sa o comit cam rau, am intrat intr-o licitatie pe ebay pt. muuulte produse MAC si acum ma cam sperie gandul ce pot face cu asa de multe cosmeticale si vad ca nimeni nu mai liciteaza deci....e posibil sa castig. Acum stau si ma gandesc daca e bine cum am procedat ca m-a cam luat valul cand am vazut cate produse sant in lot si cum naiba ma descurc la vama cu ditamai coletul.

+Quote Post
rozy
post Nov 22 2008, 06:53 PM
Post #340

Musafir

Pai chiar daca castigi,poti sa nu le iei. Noi am castigat un motor, dar nu avem bani sa-l luam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:27 AM