![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la noi au spus ca ninge, insa nu ninge, fir-ar sa fie! Bate vintul si e frigulet. Fanny, pui o poza, te rog cu zapada?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ninge ca in povesti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
S-a oprit repede si n-am apucat sa pozez. Abia ne-am bucurat cateva zeci de minute de fulgi. Acum e ud pe jos, caci inainte a si plouat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Poate fac Rozel sau Kary niste pozici iernii! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poze, va rog, ca mor aici...
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
EEi ce poze? Ca nu s-a asternut nimic, si s-a si oprit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Buna ziulica si brrrrrrrrrrrrrr ca ingrozitor de frig e. Se pare ca stelele s-au asezat nefavorabil pentru mine azi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am plecat de dimi in graba, ploua si batea vantul tare tare, umbrela nu mi s-a deschis.....asa ca am mers frumos cu ea pe post de accesoriu (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) iar la banca inchisesera cu 10 minute mai devreme si eu atunci ajunsesem fir-ar a naiba de treaba. DAR! sa nu gandim emo ci pinky..... o sa-mi fac un dus, un ceai (daca mai am (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si o sa va citesc un pic.
pese: Bacardito, nu ai idee ce greu imi e sa invat limba asta. Ma simt de-a dreptul cretina. Uite cam asa fac cand dau de dificultati (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) si apoi ma imbarbatez. si la urmatorul cuvant greu iar fac asa (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) e un cerc vicios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
berbe bravo pt efort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cate limbi vorbesti acum? teoria spune ca dupa 6 limbi se produce un switch in creier si orice noua limba straina se invata mult mai usor La un moment dat avea mama un coleg care avea ca hobby invatarea limbilor straine, stia ..am 2 cifre in minte nu mai stiu care-i adevarata 8 si 15 ... oricare ar fi e impresionant eu anul asta o sa am urticarie de la zapada. N-O MAI SUPORT dupa iarna cumplita care s-a terminat ...ieri exemple pe undeva e trotuarul, aleea spre casa etc vreo 50 cm de zapada (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3743Small.jpg) a inceput sa ninga (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3713.jpg) si-a nins (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3716.jpg) si-a tot nins (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_3718.jpg) unde-i masa? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gees pe mine ma sperie asa multa zapada (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mie nu imi place zapada, eu sunt mai ciudata asa de felul meu, nu prea imi place nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Faine poze dar in realitate nu mi-ar place asa de multa zapada, ma sperie gandul ca nu pot iesi din casa fara masina...hai, la piata si mici cumparaturi mai merge dar nu pot ajunge la servici fara masina. Sper sa avem o iarma blanda cu un pic de zapada si fara polei.
Nu's cum sa va spun dar is pe cale sa o comit cam rau, am intrat intr-o licitatie pe ebay pt. muuulte produse MAC si acum ma cam sperie gandul ce pot face cu asa de multe cosmeticale si vad ca nimeni nu mai liciteaza deci....e posibil sa castig. Acum stau si ma gandesc daca e bine cum am procedat ca m-a cam luat valul cand am vazut cate produse sant in lot si cum naiba ma descurc la vama cu ditamai coletul. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai chiar daca castigi,poti sa nu le iei. Noi am castigat un motor, dar nu avem bani sa-l luam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:27 AM |
|