IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Nov 22 2008, 06:58 PM
Post #341

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pe mine ma deprima atata zapada, e ok in cantitate moderata insa anul trecut la noi s-a depasit recordul de precipitatii, record stabilit cu vreo 30 de ani inainte. A nins peste 4 m in tot sezonul. Sa vedeti furtunile de zapada ce frumoase sint. Filmele de groza sint minciuna pe langa ele mai ales daca vreo furtuna de-asta te prinde pe drum.

Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Nov 22 2008, 06:59 PM
Post #342

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Nu prea ai cum, pot primi interdictie pe ebay si nu imi doresc asa ceva pt. ca imi cumpar imi mod frecvent cosmetice si creme de acolo si in afara de asta is un om corect. Ma sperie gandul ca intr-adevar is f multe :0 aveam nevoie de incurajari ca nu am facut o greseala asa mare.

+Quote Post
rozy
post Nov 22 2008, 07:02 PM
Post #343

Musafir

Pe noi ne-a sunat omul ala,si ne-a zis ca mai tine un pic motorul poate facem rost de bani,daca nu il da. Stiam doar ca iti pierzi din credibilitate pe ebay,nu ca iti pune interdictie,mai ales daca nu ai mai facut-o vreodata (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Asta e, daca sunt multe produse, le faci cadou de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Nov 22 2008, 07:08 PM
Post #344

Dependent

Daca am intrat in hora...trebuie sa respect regulile. Mai sant 30 de min. si sotul meu se tot invarte pe langa mine sa vada daca am castigat...numai el m-a impulsionat..."lasa draga, 5 ani nu mai ai nevoie de mascariciuri".

+Quote Post
Cleo
post Nov 22 2008, 07:25 PM
Post #345

moderator

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) 5 ani?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
termenul de garantie e atat de mare?

daca esti in oras cu majoritatea fetelor de pe forum poate le mai impartiti

acum ai facut-o asta e! sa-ti fie invatura de minte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Nov 22 2008, 07:30 PM
Post #346

Dependent

5 ani spunea in gluma sotul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da, sa stii, data viitoare nu mai fac asa ceva si ce e mai rau ca tre' sa tai de pe lista tot ce aveam de gand sa-mi mai cumpar: o pereche de cizmulite, un parfum....300 $ e totusi o suma destul de mare pt. cosmeticale...dar poate mai liciteaza cineva.

+Quote Post
pescarush
post Nov 22 2008, 07:31 PM
Post #347

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cleo (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) te rog nu-mi spune ca asta e zpada proaspata, de iarna asta. Pe mine deja ma mananca pielea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noi avem un pic, atata cat e frumos, dar din pacate nu se va opri aici. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 22 2008, 07:37 PM
Post #348

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(ELLA33 @ Nov 22 2008, 09:30 PM) *
5 ani spunea in gluma sotul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da, sa stii, data viitoare nu mai fac asa ceva si ce e mai rau ca tre' sa tai de pe lista tot ce aveam de gand sa-mi mai cumpar: o pereche de cizmulite, un parfum....300 $ e totusi o suma destul de mare pt. cosmeticale...dar poate mai liciteaza cineva.

300$ ai licitat? wow e ceva pt cosmetice! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Dar eu deja imi imaginez cate minunatii o sa ai in mana!

+Quote Post
Cleo
post Nov 22 2008, 07:43 PM
Post #349

moderator

ella am inteles glumita cu 5 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa eu vorbeam serios la impartitul cu alte fete. Le fericeesti si pe ele si dormi si tu fara mustrari de constiinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in general, nu m-as arunca la genul asta de oferte pt ca practic nu ai cum sa le folosesti pe toate in timp util, pana expira adica, chiar daca te incanta sa le ai prin sertare. Am si eu o multime si efectiv nu am cand sa ma ung cu toate

pesca Doamne fereste de anul asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la noi inca n-a nins si chiar ii spuneam unui prieten din Toronto care ma tine la zi cu vremea la voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca ma bucur nespus c-ati preluat clima Quebec-ului noua ne-ajunge.
cat despre zapada de la voi am vazut-o in pozele de pe grup si spun asta numai ca sa-ti spun ca esti tare dragalasa cu basca ta cu carouri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iti sta tare bine, baietii sint niste simpatici si Sunny are o mutra de victima rafatata `haaai faceti ce vreti cu mine` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Nov 22 2008, 08:01 PM
Post #350

Dependent

Acum parca mi-e dor si mie de putina zapada, m-am uitat pe geam si chiar ninge, numai sa nu fie multa.
Cleo, cand am intrat la licitatie m-am gandit la prietene, amice si cunostinte ca altfel chiar nu as avea ce face cu atatea, cred ca's peste 100 de produse. Am castigat...ma depasise cineva si sotul meu a sarit ca ars, cum sa scap asa ocazie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de parca el le-ar folosi. Acum el sa plateasca.

+Quote Post

150 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:11 PM