IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Nov 22 2008, 11:12 PM
Post #361

Musafir

La expo fu aglomeratie mare. Am luat multe cataloage de carucioare si ne-am mai uitat si dupa patuturi de lemn. Trebuie sa mai vorbesc si cu prietenele mele mamici, de care carucior sa-i iau Sarei, ca oferta este f variata, ca de altfel si preturile. Evident, ca mi-au placut alea cele mai scumpe.
La Gaudeamus, tot aglomeratie, mi-am luat un dictionar englez pentru avansati (era chilipir 25 de lei) si o carte 'Bebelusi destepti' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 22 2008, 11:25 PM
Post #362

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Mi s-au parut interesante caruturile cu 3 roti. Una pe fata si 2 in spate, cu roti mai mari si parca mai solide decat cele obisnuite. Nu stiu insa daca pretul e mai piperat sau nu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Oricum, ia in calcul si ideea de a cere sfaturile mamicilor de pe forum. Nu strica un topic despre carucioare de copii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Nov 22 2008, 11:25 PM
Post #363

Musafir

Afara frig brrr si scorpirescu cu ochelari de soare pe nas. Tata baba pe strada casca ochii si isi face cruce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

trendy scorpirescu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 22 2008, 11:43 PM
Post #364

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ella, braileanco! Acum spui ca esti brailanca? Ah! Vreau covrigi calzi cu chefir, asa cum mincam in copilarie la Braila...

+Quote Post
Fanny
post Nov 23 2008, 08:19 AM
Post #365

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Aici la mine e duminica muncitoreasca!

+Quote Post
ELLA33
post Nov 23 2008, 09:52 AM
Post #366

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Buna dimineata!
Maat, la pachet nu pot trimite, se racesc covrigii si nu mai au gust. Dar lansez invitatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Inca nu am platit, am citit aseara ca bancomatele de la ING nu functioneaza sambata si duminica. Si i-am scris tipei sa-mi puna produsele in 2 pachete sa nu se crizeze vamesul si normal ca a marit taxa de transport, dublu...asa ca is in mare dilema daca sa mai platesc sau nu. Singura chestie naspa e sa nu-mi inchida contul pe ebay. Stiu ca va stresez dar e asa bine ca am cu cine vorbi.
E asa soare afara mai ca nu-mi vine sa cred ce vreme urata era ieri.
Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
Teocris
post Nov 23 2008, 10:59 AM
Post #367

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Si la noi a nins ieri un pic
(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC01254.jpg)
...dar numai un pic. Acum numai pe deal se mai vede zapada.

+Quote Post
Cindy
post Nov 23 2008, 11:04 AM
Post #368

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Fanny @ Nov 22 2008, 11:53 PM) *
Cum de apelezi la taxi atat de des, cu traficul terestru infernal din Bucuresti? Eu de obiei ocolesc acest mijloc de transport. Fac exceptie doar atunci cand trebuie sa ajung in vreo zona situata la distanta considerabila de orice mijloc de trasport. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Pai eu stau aproape de centru si mjloacele de transport o iau fix pe acolo, pe cand cu taxi o pot lua pe stradute si ajunge in 15-20 de minute la munci sau oriude altundeva ma intereseaza. Partea naspa este ca au inceput unii sa invete si stradutele alea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cand vezi cardul ala in linie dreapta interminabil spre Unirii, incepi sa iti faci cruce.

Ella, cat este taxa de transport?

+Quote Post
blekytza
post Nov 23 2008, 12:25 PM
Post #369

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

'Neata la amiaza!
ziua de ieri a a fost foarte incarcata: curatenie, mancare, iesit la cumparaturi (mi-am luat niste chestii dragute (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), iar seara am fost la o aniversare
astazi nimic in plan, am chef sa citesc ca mai am cateva pagini si termin cartea; asa e un soare afara...poate iesim la o plimbare la bordul marii sa profitam un pic.

si mie mi-e dor de zapada, aici nu ninge niciodata; intr-un singur an am vazut cativa fulgi efemeri...

+Quote Post
sylvia_31
post Nov 23 2008, 01:32 PM
Post #370

Incurabil

Member No.: 868

Salutare, salutare !
S-a gatat prima saptamana de post (la mine), nu credeam c-o sa fie atat de usor sa tin postul Craciunului, dupa cativa ani de pauza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ....
Mai greu a fost sa tin si Monti cat de cat...am tinut pe rand faza 1,2,3, 4, 5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ieri am papat salau rasol, fara maioneza, azi - crap la cuptor si icre de crap.
S-ar putea sa ma duc la teatru dupa-amiaza, in functie de cum isi termina (sau nu) temele cea mica. In rest, o duminica linistita va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:59 PM