IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
claudia_electra
post Nov 23 2008, 02:50 PM
Post #371

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Eu intru la bar ca mi-a plecat barbatul in Strasbourg pentru 3 zile asa ca ma consolez pe aici. Am cumparat o bucatica de limba de porc si ma intreb cum sa o prepar (nu am mai facut niciodata). Dar fara vin in reteta, ca nu avem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Nov 23 2008, 02:54 PM
Post #372

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Cu masline iese delicioasa si o frunza da dafin, piper.....chiar mi-ai facut pofta.

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 23 2008, 03:04 PM
Post #373

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, C_E, cu cu sos de rosii si masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu fac o ciorbita de pui si un piure rapid cu fripturica tot din pui.

Apoi, sper sa imi ramana timp sa vad si eu un nou episod din 24.

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 23 2008, 03:06 PM
Post #374

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ma pun pe treaba ca ma intreaba stomacul de sanatate deja! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

L.E. Terminat ciudatenia (buna insa). E clar ca eu nu am habar ce se potriveste cu ce, am pus laolalta spanac cu mamaliga si mancarea asta de limba (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/limbacumasline.jpg)

Si ca sa vedeti ca se mai intampla si minuni, NINGE frumooos si pufos in Bruxelles!

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ningeinBxl.jpg)

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ningeee.jpg)

(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/ningeee1.jpg)

This post has been edited by claudia_electra: Nov 23 2008, 05:32 PM

+Quote Post
Roxana_
post Nov 23 2008, 05:46 PM
Post #375

Musafir

A venit iarna si pe la tine Clau! Am impresia c-a nins si pe la Munchen.
Sa-ti fie bine! Eu nu mananc asa ceva, nici daca-mi dai bani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Am intrat un pic in bar, ca mi-au plecat musafirii si acum vreau sa ma bag la un film. Sper sa nu adorm, ca de pe la ora 8:30 sunt tot intr-o alergatura.
Ella, eu sa fiu in locul tau n-as mai lua nimic din comanda. Ce daca-mi sterg contul de pe ebay (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mai sunt si alte site-uri de pe care se poate comanda sau poti sa-ti faci un alt cont pe numele sotului, spre exemplu.
Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
angeldust
post Nov 23 2008, 06:03 PM
Post #376

Musafir

Ninge si la Temeshvar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ce nu pot sa ma bucur si eu de zapada? I really hate it (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 23 2008, 06:12 PM
Post #377

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girls

Clau arata foarte bine mancarica, de ce nu pui tu poza si la topicul cu pricina? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Limba de fapt cel mai bine se potriveste in mancarea de masline sau intr-un sos, vanatoresc se numea, se face cu multi morcovi

la noi e soare si friiiiig ==> soare cu dinti

altfel gatesc, spal etc etc si-o sa mai si lucrez ca mi-am luat laptop-ul acasa ca sa pot maine sa-mi rezolva una alta (doctor, dentist etc) pe langa casa si sa nu trebuiasca sa vin din centrul Montrealului la galop.

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 23 2008, 06:47 PM
Post #378

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi dimineata m-am trezit la 11 da' m-am culcat la 2 jumate m-am uitat la un film fain pe HBo nus cum s-a numit ca nu l-am vazut de la inceput da' m-am uitat pana tarziu si asa ca am dormit dimineata cre' ca as mai fii dormit da' deja era tarziu, trebuia sa ma trezesc.
M-a apucat harnicia si am spalat aragazul si cuptorul step 1 urmeaza step 2 maine si nus daca n-o fi nevoie si de step 3. Anw maine mai bag o spalatura si apoi oi vedea.
Ne-am plimbat pana in centru si inapoi,a m tras un pic si de fiare.
Si aici fulguia si a scazut temperatura, incepe iarna sa-si intre in drepturi. Al meu sot zice ce-ar fi s-o tulim acasa de 1 dec ca sunt 3 zile libere si sa bagam si un ski. Imi surade si mie ideea sa vedem.
Ella pai daca le iei totusi, poate ce nu-ti trebuie si sunt amatoare cre' ca si pe forum poti sa le vinzi si iti mai scoti o parte din bani.
Eu am baut niste vin rosu si m-a apucat lenea. Ma gandeam sa mai fac niste clatite da' cre' ca pas.
Sa aveti o seara faina.

This post has been edited by Master of Norules: Nov 23 2008, 06:58 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Nov 23 2008, 06:48 PM
Post #379

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu nu vreau sa vina iarna (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) azi a fost asa frumos afara, numai cand ma gandesc la zapada ma apuca frisoanele. la mine a venit mother, sta acum si ne face al treilea fel de haleala si isi asteapta si desertul randul la gatit. am o burta imensa in acest moment, cred ca daca mai bag ceva in gura o sa explodez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
weekendul viitor ar trebui sa ma duc la sighisoara, prietenii mei au si rezervat camere si eu am papat tot bugetul in doua sesiuni de shopping. mai platesc maine rata la laptop si schimb ceva dineros pt chirie si apoi pot sa fac foamea linistita pana la avansul de pe 7.

+Quote Post
Fanny
post Nov 23 2008, 06:56 PM
Post #380

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu mi-am propus sa economisesc. Nu mult, dar sa am ceva banuti pentru ... urgente sau pentru viitoarele vacante sau Dumnezeu stie pentru ce. Important e sa stiu ca ma pot baza pe niste bani, in caz de nevoie.

+Quote Post

150 Pages V  « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 03:06 AM