![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
FEtele, apropos de asta! incec si eu o metoda noua...
Am vazut-o pe la tv. Sa-mi socotesc banii de mancare, benzina si weekend si sa-i pun cash saptamanal intr-un borcanel (adica 3 in total (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Si sa nu mai folosesc cardurile DELOC, decat la platit "billuri" No, sa vedem daca imi reuseste experimentul ca de saptamana viitoare incep |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
3A (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) se prea poate sa-ti reuseasca daca uiti complet de carduri si te limitezi strict la suma pe care ti-ai pus-o deoparte pt cheltuieli. La noi cand avem de dat inapoi sintem foarte seriosi, eu nu mai calc prin magazine cu lunile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (exceptand alimentara) samd
mie Tina imi place foarte mult pt muzica si pt istoria ei tumultoasa si finalul ei cu happy end (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mare belea cardurile astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3A n-am cu ce ma lauda, poate gasesc pe parcurs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa metoda plicurilor metoda borcanelelor! Eu folosesc prima varianta cu succes de ceva vreme. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) O recomand!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte tare! Ma impulsionati si pe mine sa fiu mai echilibrata cu banii. In mod clar sunt prea risipitoare! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aha, da, mi-amintesc de plicurile faimoase, le foloseam si eu in ro
DAr aici m-au omorat cardurile astea, asa ca nu mai folosesc plicurile pentru billuri ca le platesc online. Asa ca borcanele... Mda, oricum dupa cum vedeti ma cam stradui sa strang cureaua tare, ca n-am pus nimic suplimentar de cheltuiala...asa ca n-o sa tina mult masurile drastice...mai mult de 3 luni, cred ca as claca... vedem |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Cum naiba se numeste topicul ala cu poze cu barbati ca am unul hot care sa va mai descreteasca fruntile si nu stiu unde sa-l pun (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
BG men I like to look at
|
|
|
![]()
|
|
Gata! L-am gasit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Haidem la cafea!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/coffee-1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:22 PM |
|