![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Abia m-am trezit azi. E un frig afara de crapa pietrele. As fi stat sub plapumica azi, mama-mama!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai clateste-ti ochii pe aici prin jur, poate gasesti ceva sa te incalzeasca (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata. Eu m-as apuca de Mare curatenie, ca e un proces lung si anevoios la mine. Asta daca nu-mi face bunica-mea program sa o duc la spital (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ca aseara a venit fiica-sa la ea cu o revista despre sanatate.....si ceeee sa te mai consulti cu doctori care fac ani de facultate ca sa dea un diagnostic? Noooo,o chemi pe fii-ta cu o revista, pe tanti Lica de la scara 1, si hop! ai dedus ca ai anemie (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Crede-ma, am gasit update-urile la topicul cu pricina imediat ce am intrat pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A fost primul topic pe care l-am citit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L-ai vazut si pe urmatorul deci.
|
|
|
![]()
|
|
Misto..ochelarii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
'Neata!
frig si la noi astazi! 4°! de mult timp nu a mai fost asa frig e luni... nici iarba nu creste si nu am nici un chef de nimic dar ...trebuie! cafelesc pe aici prin bar o saptamana usoara va doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bula bula in the morning!!
Somnic la fata! Am dormit de aseara de la 9 juma pana azi dim la 6 juma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sambata am fost in acea mini calatorie! Am facut practic juma din drumul inspre Ro. Am condus o groaza si am ajuns la 4 dimineata acasa, si evident ca dupa 4 red bull bagate in mine ca sa nu adorm, somn din buci acasa. M-am uitat la un film cu fantome, si am adormit. Ieri curatenie de voie tata ziulica!1 Si azi la munca! O zi dementiala va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Foarte frumoasa pare aceasta zi in care soarele straluceste de numa numa, pacat ca este un ger de-ti clantane dintii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:36 PM |
|