IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bacardi_Girl
post Nov 24 2008, 02:18 PM
Post #421

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

E foarte faina melodia. Daca o ascult seara inainte de culcare ma linisteste si ma ia somnul mai usor. Eu ascult muzica. Il ascult pe sexosul ala cu...ochelarii misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dom'le din punctul meu de vedere o graviduta poate sa se planga cat vrea. Are motive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Nov 24 2008, 02:24 PM
Post #422

Musafir

F misto melodia MoN!
Mai BG, sexosu' ala are vreun nume? Ca io nu-l stiu dupa chip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Am venit de la masa si acum 'zac' un pic din cauza de mancat bine.

+Quote Post
fantasy
post Nov 24 2008, 02:28 PM
Post #423

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Salutare si de mine! Am promis ca povestesc ce am facut la Roma si pun poze dar nu am mai avut timp, nici la BV nu am mai plecat ..sa vedeti din ce motiv: vineri noapte se trezeste almeu frate cu o durere f puternica de stomac si cu senzatie de voma, a si vomat de altfel..am zis ok o fi o indigetsie sambata i-am dat ceva medicamente si ceai si a dormit mai toata ziua, S-a trezit pela 5 dupamasa cu febra si cand sa se ridice din pat opaaaa..durere in partea dreapta. Eu la inceput am facut miso de el, ii ziceam ca s-a imbata la un chef si acu boleste..dar cand am vazut ca e cu febram-am speriat. Si l-am luat frumos si sambata la 8 seara eram cu el la spital. Am avut noroc ca el cunostea un doctor pe acolo(fratelo face un stagiu acolo) si ne-a bagat repede in seama ...era apendicul.M-am dus repede acasa i-am luat schimburi si la 11 noaptea l-au bagat in operatie.
A sta 2 ore in operatie, cica era aproape de peritonita daca mai statea si noaptea a doua zi ajungea la spital pe targa nu cu autobuzu'
M-am crizat un pic dupa vreoora de operatie ca ma asteptam sa dureze mai putin, dar iar am avut noroc cu o colega de-alu fratemiu care a intrat si ea in operatie ca studenta sa vada ce se inatmpla pe acolo si imi dadeam mesaje cu ea.

Ieri toata ziua am stat la spital cu el, azi sunt acasa cu soramea..azi trebuia sa incepmunca dar mi-am mai luat 2 zile libere sa pot sa ma mai duc la el, facem schimb io si mama.

Acu e mai binisor maine il externeaza, nu mai e pe perfuzii, inca are drena..dar tot raul spre bine. S-a intamplat totu f repede si m-a obosit f tare.

scuze pentru cum scriu dar sunt lalaptop si nu sunt obisnuita.

Sper sa nu mai ia si pe mine vreo bola ceva ca vad ca i-aluat pe rand, intai soramea, si acu asta micu' ( de 21 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Lexie
post Nov 24 2008, 02:34 PM
Post #424

Musafir

Multa sanatate fratelui tau, Fanta! Bine ca nu s-a intamplat cand erati la munte. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Nov 24 2008, 02:37 PM
Post #425

Musafir

Fanta, multa sanatate lui fratelo! Hai nu te mai ingrijora, ca aproape toata lumea o pateste cu apendicul, unii la varste mai mici (eu am facut-o la 6 ani), altii la varste mai mari (mama pe la 40 de ani). Bine ca l-ai dus la spital in timp util.

+Quote Post
albinuza
post Nov 24 2008, 02:53 PM
Post #426

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sanatate multa fratelui Fanta!
A durat mai mult operatia probabil pentru ca apendicul a plecasnit la contactul cu aerul! Asa am patit si eu, si am avut drena vreo sapt. Da trece! Un pic mai greu, dar trece!
Eu am inca un car de nervi, si nu pot sa ma calmez! bIne ca nu mi i-a accentuat nimeni!

+Quote Post
Diana.
post Nov 24 2008, 03:05 PM
Post #427

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Szimcsi @ Nov 24 2008, 11:23 AM) *
Mie mi-a venit sutienul meu din silicon. E foarte ciudat la atingere, parca pipai sanii cuiva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zi-mi si mie de unde l-ai luat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pleaaase! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Fanta, multa sanatate fratelui tau!

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 24 2008, 03:06 PM
Post #428

Membru de Onoare

Member No.: 265

Fanta ureaza-i insanatosire grabnica! Bine ca te-ai gandit sa mergi cu el la spital (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Rox de care vorbesti bre? De primul sau de al doilea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Albi ce naiba ma, aia pe acolo numai nervi stiu sa-ti faca?!

A! Noroc cu Maat ca si uitasem. Szi sa-l pipai cu placere (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

This post has been edited by Bacardi_Girl: Nov 24 2008, 03:07 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 24 2008, 03:14 PM
Post #429

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fanta, sanatate lui fratelo!

Mersi, BG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 24 2008, 03:18 PM
Post #430

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Szi, gata, mersi frumos!

+Quote Post

150 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:30 PM