![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Happy, sigur ca glumeam (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) , dar pe undeva ai si tu dreptate, cica ultimele luni sunt dificile, nu mofturile de acum cu balonare sau greata. Te pup!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
BG, nu-i unul si acelasi?
Szi, da sta sutienul ala la locul lui sau e frectie? Clau, la mine inca n-a inceput dificiliul si nici nu vreau sa inceapa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pana-n momentul de fata, tot primul trimestru mi s-a parut cel mai nasol. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de unde ti-ai luat sutienul ala? ca se vaita si colega mea prin birou ca are nevoie de asa ceva pentru o rochie si nu prea o coafeaza ideea mea de a merge la sex shop. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox, sta sutienul, l-am probat, Sta chiar foarte-foarte bine. Ca turnat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Szi cat acostat sutienul?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Rox, pai nu ai ajuns in al 3lea trimestru inca, nu? Se pare ca-n ultimele 2 luni apar greutati: te simti un elefant care nu se prea poate misca, te doare una-alta...De fapt am sa caut ce spunea o tipa de pe alt forum cam cu cateva zile inainte sa nasca, astepta sarmana nasterea ca pe marea salvare nationala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oana - 50 ron cu tot cu transport.
|
|
|
![]()
|
|
Cu speranta ca nu descurajez pe nimeni, mai ales pe cele care inca nu-s decise sa aiba copii, am sa pun citatul, sper sa nu se supere mamica in cauza:
"Nu gasesc nici o plecere in a fi gravida, mai ales acum cand am efectiv burta la gura, insomnii, copilul sta in ceva pozitie numa de el stiuta si crede ca poate iesi din burta prin ficat asa ca tot impinge, mi-au cazut 2 dinti, ma doare spatele, mi se umfla picioarele, am cu 16 kg in plus, sunt deprimata, de dragoste cu sotul nici nu se pune problema pentru ca ma doare foarte rau...ce sa mai zic? Lista poate continua. " |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, pai eu zic ca-s in trim III, daca termin miercuri saptamana 30.
E drept ca si mie mi-e greu sa ma mut de pe o parte pe alta, sa ma ridic din pat, nu prea mai vad bine in 'anumite' zone, dar nu ma descurajez. Cand ma gandesc la minunea ce o am in burta, ma inveselesc instantaneu. Stiu ca te duci parca pe joi la eco, nu? |
|
|
![]()
|
|
Daaa, si tu parca (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 04:17 AM |
|