IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Nov 24 2008, 05:46 PM
Post #441

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aulio Clau! I-au cazut 2 dinti? Parca nu imi vine sa mai fac nici sex (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am fost la primarie pt buletin. Ce credeti? Inchis pt ca se lucreaza in fata si nu se poate intra! Si eu iar am batut un drum de pomana.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 24 2008, 06:04 PM
Post #442

Membru de Onoare

Member No.: 265

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) albi

Rox sunt 2 poze cu Jason Statham - actor(pe pagina anterioara) si 2 poze cu Jay Sean - cantaret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 24 2008, 06:06 PM
Post #443

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Imaginati-va ca mama m-a intrebat azi pentru prima data daca folosesc anticonceptionale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar eu am zis DA. Cred ca a ramas marcata pe viata.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Nov 24 2008, 06:27 PM
Post #444

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama decat le-a vazut pe masa, le-a tratat ca pe orice alta cutie de farduri arunca aiurea prin camera.
Rox, mai faci un filmulet cu Sara si de data asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Oana
post Nov 24 2008, 07:34 PM
Post #445

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Mersi Szi

Asa e Claudia, dar cand simti ca misca bebelu e o seinzatie unica si mai uiti de neplaceri. Eu ce sa mai zic , aveam 2 in burta si simteam de pe la 7 luni ca nu mai pot.

Nu mai pun la socoteala ca am nascut pe viu fara o pastila, perfuzie si injectia aia epidurala, asa cum era planificat. Doctorul meu plecase in Germania si eu eram disperata. In aceeasi noapte in care a sosit el m-au luat contractiile. Pana a venit el, eu deja ma pregateam sa nasc pe la baie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca exista un topic special va mai povestesc. Daca vreti, mie frica sa nu va ingrozesc , (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mai ales pe cele care urmeaza sa nasca.

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 24 2008, 08:22 PM
Post #446

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Eu vreau sa povestesti, nu-s asa fricoasa! Vezi ca e o sectiune pe la FAMILIE. Eu as fi super fericita sa am gemeni, dar nu am sanse ca nu e nimeni in familie cu asa comori.

+Quote Post
fantasy
post Nov 24 2008, 10:55 PM
Post #447

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Multumesc pentru urari fetelor, inca il mai tin in spital pana pe miercuri. Ne-a zis medicul care l-a operat ca a fost destul de nasoala operatia, dar s-a terminat cu bine.

+Quote Post
Cleo
post Nov 25 2008, 01:53 AM
Post #448

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Fanta sanatate fratiorului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szi ia mai povesteste tu (cu muuulte detalii) despre sutienul fermecat

clau ce mai distrezi cu pildele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E o experienta unica pt orice femeie si fiecare corp reactioneaza la sarcina cum se pricepe. Apropo de dintii cazuti, era o vorba cum ca la fiecare sarcina mama pierde un dinte (la propriu sau doar carie nu stiu ). Apoi iecare trimestru are farmecul si neplacerile lui insa zau ca la final n-o sa ai decat un zambet mare pe fata. Si eu visam la gemeni dar neam de neamul nostru n-a avut asa ca slabe sanse sa lansez eu moda. Oricum cred ca e o provocare serioasa sa ai 2 bebelusi din prima. Eu n-am avut curajul sa-i fac baie zanei pana la vreo 2-3 saptamani, aveam impresia c-o sparg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa si cand mi-am luat inima-n dinti mama si matusa spuneau ca sint o maestra la manevrat copilul.

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 25 2008, 07:42 AM
Post #449

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Cleo, eu nu-s descurajata de intamplarile astea, sunt realista ca pot aparea, dar ma simt deja mamica si mi se par doar sacrificii mici-mititele fata de recompensa finala: a fi adus un sufletel pe lume.

Neata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De 3 ore nu mai pot dormi. Ma doare umarul intr-un fel surd insa continuu, undeva inauntru. Deci nu e de la vreo lovitura, intindere sau mai stiu eu ce. Am mai patit asa de cateva ori in viata, ultima oara acum un an si ceva, tot noaptea, dar atunci era incheietura nu umarul. Bine ca pana la urma iradiaza durerea in tot bratul si nu cedeaza cu masaj. Anul trecut am luat panadol si mi-a trecut intr-un final, acum nu pot lua nimic si sunt disperata. Oare e reumatism sau alta boala de oase (am tot fost infectata cu un streptococ nastrusnic ani de zile, si acum am ASLO marit)?

Maat, tu ce fel de dureri ai?

+Quote Post
albinuza
post Nov 25 2008, 08:53 AM
Post #450

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!!!
Azi am baut intr-un final cafea calda dimineata! Au venit baietii aseara si mi-auinstalat o butelie pana rezolv cu gazul, pentru ca se pare ca au probleme grave de organizare astia pe aici!
Am dormit bine, mai putin decat ieri si deci ma simt maiodihnita!!
O zibuna gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:05 AM