![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aulio Clau! I-au cazut 2 dinti? Parca nu imi vine sa mai fac nici sex (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am fost la primarie pt buletin. Ce credeti? Inchis pt ca se lucreaza in fata si nu se poate intra! Si eu iar am batut un drum de pomana.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) albi
Rox sunt 2 poze cu Jason Statham - actor(pe pagina anterioara) si 2 poze cu Jay Sean - cantaret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imaginati-va ca mama m-a intrebat azi pentru prima data daca folosesc anticonceptionale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar eu am zis DA. Cred ca a ramas marcata pe viata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Szi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama decat le-a vazut pe masa, le-a tratat ca pe orice alta cutie de farduri arunca aiurea prin camera.
Rox, mai faci un filmulet cu Sara si de data asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Mersi Szi
Asa e Claudia, dar cand simti ca misca bebelu e o seinzatie unica si mai uiti de neplaceri. Eu ce sa mai zic , aveam 2 in burta si simteam de pe la 7 luni ca nu mai pot. Nu mai pun la socoteala ca am nascut pe viu fara o pastila, perfuzie si injectia aia epidurala, asa cum era planificat. Doctorul meu plecase in Germania si eu eram disperata. In aceeasi noapte in care a sosit el m-au luat contractiile. Pana a venit el, eu deja ma pregateam sa nasc pe la baie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Daca exista un topic special va mai povestesc. Daca vreti, mie frica sa nu va ingrozesc , (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) mai ales pe cele care urmeaza sa nasca. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Eu vreau sa povestesti, nu-s asa fricoasa! Vezi ca e o sectiune pe la FAMILIE. Eu as fi super fericita sa am gemeni, dar nu am sanse ca nu e nimeni in familie cu asa comori.
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Multumesc pentru urari fetelor, inca il mai tin in spital pana pe miercuri. Ne-a zis medicul care l-a operat ca a fost destul de nasoala operatia, dar s-a terminat cu bine.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Fanta sanatate fratiorului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szi ia mai povesteste tu (cu muuulte detalii) despre sutienul fermecat clau ce mai distrezi cu pildele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E o experienta unica pt orice femeie si fiecare corp reactioneaza la sarcina cum se pricepe. Apropo de dintii cazuti, era o vorba cum ca la fiecare sarcina mama pierde un dinte (la propriu sau doar carie nu stiu ). Apoi iecare trimestru are farmecul si neplacerile lui insa zau ca la final n-o sa ai decat un zambet mare pe fata. Si eu visam la gemeni dar neam de neamul nostru n-a avut asa ca slabe sanse sa lansez eu moda. Oricum cred ca e o provocare serioasa sa ai 2 bebelusi din prima. Eu n-am avut curajul sa-i fac baie zanei pana la vreo 2-3 saptamani, aveam impresia c-o sparg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa si cand mi-am luat inima-n dinti mama si matusa spuneau ca sint o maestra la manevrat copilul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Cleo, eu nu-s descurajata de intamplarile astea, sunt realista ca pot aparea, dar ma simt deja mamica si mi se par doar sacrificii mici-mititele fata de recompensa finala: a fi adus un sufletel pe lume.
Neata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De 3 ore nu mai pot dormi. Ma doare umarul intr-un fel surd insa continuu, undeva inauntru. Deci nu e de la vreo lovitura, intindere sau mai stiu eu ce. Am mai patit asa de cateva ori in viata, ultima oara acum un an si ceva, tot noaptea, dar atunci era incheietura nu umarul. Bine ca pana la urma iradiaza durerea in tot bratul si nu cedeaza cu masaj. Anul trecut am luat panadol si mi-a trecut intr-un final, acum nu pot lua nimic si sunt disperata. Oare e reumatism sau alta boala de oase (am tot fost infectata cu un streptococ nastrusnic ani de zile, si acum am ASLO marit)? Maat, tu ce fel de dureri ai? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!!
Azi am baut intr-un final cafea calda dimineata! Au venit baietii aseara si mi-auinstalat o butelie pana rezolv cu gazul, pentru ca se pare ca au probleme grave de organizare astia pe aici! Am dormit bine, mai putin decat ieri si deci ma simt maiodihnita!! O zibuna gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:05 AM |
|