![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e somn de nu vad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cleo, sutienul e din silicon, doua cupe adezive care se aplica pe sani, culoarea pielii, deci sunt diversiunea perfecta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) LE: mi-am primit cadoul de Craciun de la nasii mei. O pereche de pantofi adusa din Italia, argintii, o minunatie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pozeeeeeee!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imediat ce imi recuperez aparatul de fotografiat, ca i l-am imprumutat unui coleg
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Clau, poate te duci la masaj si te rezolva. Stii ca nu ai voie sa iei pastile. Pe mine azi ma doare-n gat, dar bine de tot. Am fost aseara cu Lotte la un restaurant si ne-au dat apa plata de la frigider si mai era si-un frig acolo (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Mi-am dat seama prea tarziu ca sa le spun sa-mi schimbe apa. Ma tratez cu apa fiarta, miere si lamaie. Oana, te rog sa ne mai povestesti din experienta ta cu gemenii, la topicul de mamici. Chiar sunt curioasa daca i-ai nascut inainte de termen, daca a trebuit sa stai la pat etc. Szi, sa-i porti cu placere! Cleo, si mie mi-e frica sa iau un nou-nascut in brate, dar sper sa-mi fac curaj cu Sara. Vecino, claro ca imi dau aia dvd. Daca-i ceva haios, o pun iar pe dsoara pe youtube. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
neata! neata! neataaaaa! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
nu mai am cafea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) care se ofera? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) cafe con cania, nu altfel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu m-am razgandit. vreau sa vina vara inapoi (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu as vrea sa nu mai existe prosti! O viata fara prosti ar fi tare frumoasa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu m-am enervat. Se vede ca azi e marti (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Neata, tocmai am varsat cafeaua . Va citeam cu interes. Bebeii mei nu mai dorm bine noapte, se trezesc de foarte multe ori, iar eu sunt franta. Va doresc o zi mumoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la mine a inceput ziua bine cu un proces verbal la o licitatie la care avem cea mai buna oferta. si nu m-am muncit decat juma de ora pentru tot dosarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa fie si a voastra cel putin la fel de buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
am stat la o coadaaa la posta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de mult nu am mai vazut asa de multa lume am ajuns cu o ora mai tarziu la birou dar cu coletul in brate; am comandat o serie de cosuri cu bunatati pentru clientii mai importanti acum ca vin sarbatorile cred ca astazi e o zi linistita ..dar nu se stie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:23 AM |
|