![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt f misto Szi!
Al meu a facut de la mine de la serviciu pana la el o ora jumate, din cauza de repetitii pentru ziua nationala. Mare idiotenie. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinoi, noi ca de obicei nu avem nici un plan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci cred ca ai putea pleca la munte, dar nu chair a 2-a zi. Pe 26-27 nu mai poti pleca? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am facut si eu jumatate de ora intre victoriei si romexpo... cu titiu. Dar am prins parada tancurilor pe sosea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma credeti ca nu-nteleg rostul defilarilor militare!? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mor de nervi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
imi vine sa ii impusc pe aia de au facut legile astea de kkt in tara asta si pe aia care se impiedica de maruntisuri in loc sa vada esenta atunci cand le aplica. cred ca ma mut pe topicul ala de la social cu amanunte ca mai am un pic si izbucnesc in plans de cati draci am si cati oameni as vrea sa vad impuscati acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ei, ca acum nu mai gasesc topicul ala unde ma vaitam eu mai demult de cum sunt cheltuiti banii publici :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai Oiseau1 Oricum nu plecam a 2-a zi! ei pleaca pe 23. Eu sper sa ajung pe 23. Da vedem noi cand ajung acasa! nu?
Pup Oiseau petite! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehe, ce nervi mi-am facut si eu ieri cand am descoperit ca cineva ne-a copiat aproape intocmai website-ul (ca si continut) si presteaza aceleasi servicii (asta in situaia in care este o sansa extrem de mica sa existe 2 firme in Bucuresti care sa presteze exact aceleasi servicii, asezate in aceeasi ordine si sa foloseasca aceleasi cuvinte si stil de scris)... si asta pentru ca e ceva rar, bate enorm la ochi. (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)
Un plagiator nenorocit, a copiat si schimbat 3 cuvinte, caruia n-avem ce-i face legal pentru ca nu poti inregistra la osim texte si constructii ca si cum ar fi inventia ta. Asa ca trebuie anihilat prin calitatea serviciilor oferite de noi. Mor cum isi fac unii imagine pe spatele altora. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chinte, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
gata, am gasit topicul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lex, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
lexie, scrie-i hosterului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si daca nu raspundem datacenterului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rezultat ga-ran-tat! daca nustii cine sint scrie-mi pm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Maat, baga-ma si pe mine in seama pls (am scris cu vreo 2 pagini inainte)!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cleo, eu nu-s descurajata de intamplarile astea, sunt realista ca pot aparea, dar ma simt deja mamica si mi se par doar sacrificii mici-mititele fata de recompensa finala: a fi adus un sufletel pe lume. Neata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . De 3 ore nu mai pot dormi. Ma doare umarul intr-un fel surd insa continuu, undeva inauntru. Deci nu e de la vreo lovitura, intindere sau mai stiu eu ce. Am mai patit asa de cateva ori in viata, ultima oara acum un an si ceva, tot noaptea, dar atunci era incheietura nu umarul. Bine ca pana la urma iradiaza durerea in tot bratul si nu cedeaza cu masaj. Anul trecut am luat panadol si mi-a trecut intr-un final, acum nu pot lua nimic si sunt disperata. Oare e reumatism sau alta boala de oase (am tot fost infectata cu un streptococ nastrusnic ani de zile, si acum am ASLO marit)? Maat, tu ce fel de dureri ai? Acum am vazut. Se umfla sau e doar durere?Ia o crema Dr. Boici si unge-te si redeu consumul de sare. Si mergi la un reumatolog urgent. Amigdalele sint imflamate? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:32 PM |
|