![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ziua buna, fetelor!
Si ieri si astazi mi-am luat computerul la munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa fiu mai mult tim cu voi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu nu, cu amigdalele am cazut la pace de vreun an asa. Nu se umfla, nu e cald locul, dar doare profund si surd, in interior...ma duc la un medic generalist azi, sa vedem ce zice. Chiar nu as vrea sa nu dorm nici noaptea asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Clau! Cum e vremea? Fara nici o gluma! S-a schimbat de aseara pana azi? Si eu am dureri din astea, sunt de la reumatism, si de obicei se intampla cand se schimba vremea.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nu, iubita, vremea e un jeg permanent aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oameni buni, mi-am luat si eu avocado,ca n-am mancat in viata mea (decat in compot,deci nu se pune). Si sunt verzi, si naspa? Asa sunt ele? De obicei? Acum ce fac cu ele? Ca nu-s mancabile (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, uita-te la gastronomie ca explica fetele mai multe detalii.
Azi m-am uitat pe site-uri cu carucioare, dar inca nu-s decisa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ca sa vedeti si voi ce preocupari am. Sporul la munca a fost al unui melc, intrucat se pare ca ma paste o raceala, dar tot nu ma las. Pink, mi-e dor de tine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am vrut si io sa cumpar o data din ala, da' am renuntat, pt ca nu stiam cum se mananca.
Da asa ce m-a apucat un somn de nu mai bine, de nu pot sa va spun, pentru ca nu mai pot sa vb. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Io ce ma fac acum? Mai am 2 ore juma' de munca si dupa aia soileala frate!!!! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Am o stare aiurea rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si io la fel!
Aseara mi-am facut unghiile si la uun deget, cand pileam pe coltul unghiei, m-am taiat cu unghiera, si acum am o gaura cam de juma de mm si ma doare rau! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aoleu, Albi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu am ramas fara unghii de aseara. Mi s-a rupt una si a trebuit sa le tai pe toate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:25 PM |
|