![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io mi-am rupt doua; ambele de la index. asa ca am 4 mari +1 scurta /per mina
da nu le tai deloc |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Paardon! Cu pila vroiam sa spun! Si acum doare! Si e la inelar, deget pe care il folosesc la tastat, si pe partea cu care ating tastele! Mereu mi-a fost frica de dureri la maini (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata. Am facut avocado cu smantana, usturoi si lamaie. E mancabil, da' nu mai cumpar niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am pus pe paine,cu branza deasupra (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da cine-i mama pasarica bucatareasa acolo ah?' (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sper in seara asta sa gatesc si eu ca nu se mai poate! Numai prostii mananc! Mai am de facut 2 programe, si termin pe ziua de azi! Programele nu su ziua de munca! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy , trebuia sa-l lasi vreo 2 zile afara pe masa. Daca este foarte tare, nu are rost sa-l desfaci. Il lasi pana e still firm asa dar simti ca cedeaza coaja la apasare. Nu stiu cum sa explic altfel. Daca e prea verde are gust si consistenta sapunoasa. Avocado-ul este extrem de bun dar trebuie sa stii cand anume sa-l mananci.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu era tare, se lasa apasat un pic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sa-l mananci asa,fara nic...sare, zahar, orice, mi se pare ca e imposibil.
De! Eu nestiind, l-am luat crezand ca e bun si dulce, frate cu mango asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Boy, was i wrong!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa stii ca sie u traiam cu aceeasi impresie. da cand citeam ce fac fetele cu el,m-am gandit ca nu o fi chiar asa de dulce, aromat si zemos precum cred eu!
O sa fac o mancare cu carne inghetata in seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, multumesc de sfat! O sa-ti scriu cand ajung acasica, din cate am vazut site-ul e hostat pe serverul celor care le-au facut site-ul, si cu care cred eu ca's mana in mana, pentru ca ofera si servicii de webdesign (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Datacenterul nu stiu ce e (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Daca uit sa-ti scriu, bazaie-ma, sunt curioasa de parerea ta. Ah, ce l-as sugruma! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, in nici un caz cu zahar...
In salate, guacamole si in principiu orice dar sarat sa fie!:) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am fost la doftor (tanar, cu camasa dezgolita nitel, manecile suflecate...iar eu a trebuit sa-mi scot bluza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). M-a intors pe toate partile ca pe clatite dar n-a gasit nimic dubios. Pe exterior cel putin totul pare in regula. Zice ca poate e un nerv turtit in casuta lui sau un inceput de zona zoster (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) .
Cica pot sa iau paracetamol daca ma doare si noaptea asta, dar pe prospect scrie ca se poate lua doar de gravide in ultimele luni!! Habar nu am ce sa fac, daca oi crapa cred ca iau, altfel ma tin cat pot. This post has been edited by claudia_electra: Nov 25 2008, 10:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:38 PM |
|