IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bacardi_Girl
post Nov 18 2008, 02:40 PM
Post #51

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Multumesc (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Unde ati disparut toate? Ma parasiti chiar din prima zi? (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) Maat unde te-ai bagat? C_E normal!
Albi sunt si barbati pe acolo nu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by Bacardi_Girl: Nov 18 2008, 02:40 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 18 2008, 02:40 PM
Post #52

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Angel vezi ca daca e urticarie tre' sa tii si regim alimentar pana iti trec bubele. Adica fara excitante alimentare cioco, cacao si fara grasimi si orice de origine animala. Si eu am avut una urata de tot de la salam de sunca mi s-a tras de atunci nu mai pun gura pe nici un salam si aproape imi trecuse pana am baut cacao cu lapte si le-a apucat damblaua si mai tare.
Szi poate tre' sa-ti schimbi ochelarii ca si de la dioptrii care nu ti se potrivesc poti avea dureri de cap. N-ar strica sa te duci la oftalmolog first.
BG welcome back. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ne-am inchiriat locuinta Cleo cu vre-o 2 sapt. inainte sa venim in Pitesti. Nu te-am vazut cateva zile ai fost iara cu multa treaba la job?
Impotriva celulitei sport facut constant e un remediu bun.

This post has been edited by Master of Norules: Nov 18 2008, 02:42 PM

+Quote Post
Teocris
post Nov 18 2008, 02:41 PM
Post #53

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu BG, la o sala de fitnes! Sta pe acolo si le zice la fomei de ce sa traga...

...mata de coada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
BG, intra in detalii! Lipsesti atat si descri tot in patru randuri? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lasa ca te destainui tu cu timpul.

+Quote Post
rozy
post Nov 18 2008, 02:44 PM
Post #54

Musafir

Am venit de pe la cumparaturi.
BG, sunt si barbati, dar nu am ochi pt ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 18 2008, 02:46 PM
Post #55

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Normal ca nu! Ca doar ai barbat acasa nu?
A luat seful oralul de la examul de permis pentru C (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 18 2008, 02:51 PM
Post #56

Membru de Onoare

Member No.: 265

Nu de asta intrebam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Era asa...o curiozitate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma gandeam ca poate se ajuta unii pe altii la tras de...cum le zice...greutati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chiar vorbesti serios ca nu sunt? Nu stiam ca sunt sali de fitness doar pentru femei. Eu am mers intr-un timp la una si trebuia sa merg cu noaptea in cap ca sa nu dau nas in nas cu toti fortosii...

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 18 2008, 02:55 PM
Post #57

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

BG, vezi cum esti? unii muncesc si tu vorbesti de barbati lucrati, transpirati...lucrand din greu... Oh, boy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Nov 18 2008, 03:08 PM
Post #58

Musafir

Mama Doamne, am lipsit cateva ore din bar si ce s-a intamplat? A aparut BG (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce ma bucur de revenire. Ne mai intrebam noi pe unde umbli, dar nu a avut cine sa ne raspunda.
Si io-s gravida, iaca mai am putin si nasc (inceputul lui februarie) si-o sa am o fetita si-o s-o cheme Sara Maria. Astea-s noutatile mele BG.

+Quote Post
albinuza
post Nov 18 2008, 03:14 PM
Post #59

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Bre, a zis ca sunt!!

Io nu-s gravida si nici nu cred ca osa fiu prea curand. In shimb prietena aia a mea care s.a maritat s-ar putea sa fie.
Aaa, chiar sa va intreb... ca ea zicea ca e posibil sa fi ramas n timpul pastilelor, pentru ca a uitat sa ia o zi sau doua, dar a continuat pastilele dupa! In cazul in care a ramas, pastilele afecteaza tare fatul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
bulina
post Nov 18 2008, 03:17 PM
Post #60

Musafir

Buna de cu dimineata zic si eu. Ma bucur foarte tare ca s-a deschis volum nou ca asa am citit repede cele 3 pagini:) Precedentul volum l-am arhivat la raftul Saga "doispe" nefrunzarita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sambata s-a intamplat nenorocirea ca era sa scap laptopu' pe jos si cum am bagat mana sa-l prind, unghia de le dejetu mare s-a intors peste cap si s-a rupt adanc din carne, cu sange asa...am intepenit si paralizat , jur cred ca juma de ora nam putut sa percutez. stateam pe jos asa ca moarta covrig.
Nu degeaba se zice ca pentru toate exista un inceput in viata, asa oribil nu mi-am mai rupt vreo unghie ever... Acum sunt vie si consolata, exista belele muuuult mai mari, savurez cafeaua de marti si va doresc o zi merveioasa tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:37 PM