![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu duc mai nimic acasa! Adica asa... oleaca! Sper sa ajung azi la banca sa platesc minunea aia! Nu poti domnule sa faci nimic fara buletin aici!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
am ochiii umflati cat 2 cepe (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! la 8 dimineata am fost la doctor, verdict: conjunctivita alergica.... m-am saturat de tot felul de alergii care de care mai bizare si de toate testele lor. si astia de la lucru nu ma lasa sa plec acasa... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da e contagioasa conjunctivita! Nu poti sa le zici?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lexie, vezi ca ti-am trimis si un link cu o adresa unde sa te adresezi.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, saracuta de tine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Dar ai facut la ambii ochi?
Szi, ai grija, ca-s multe raceli prin jur. Vreau si eu din dulciurile lui Rozy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Abia astept sa ma duc la masa, dar mai am o ora. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
da la ambii ochi, parca dreptul e mai rosu si mai umflat...mi-am dat jos si ochelarii nu mai suport!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Clau paracetamolul eu stiam ca e ok pe toata durata sarcinii, aspirina-i interzisa. Aspirina si Paracetamolul fac parte din acelasi grupa mare de medicamente (AINS). Aspirina in nici un caz pe timpul sarcinii pentru ca poate provoca inchiderea canalului arterial la fat, n-as vrea sa detaliez ce consecinte are, si in acelasi timp este si antiagregant plachetar, asta insemnand ca se prelungeste timpul de sangerare (actiune similara cu anticoagulantele, dar cu efect mai redus) care ar putea da complicatii la nastere. Paracetamolul are efecte mai reduse, dar m-am uitat in MedEx si scria ca precautii in sarcina, dar eu tot nu as lua, sau foarte rar daca este absolut necesar. Sper ca nu v-am deranjat, dar saptamana trecuta am dat examenul de farmacologie si cand am citit paracetamol deja mi se invartea capul de atata stiinta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , am zis sa si scriu daca tot mi le-am amintit. O zi frumoasa sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Eu is tare lenesa. Si aici ploua si e o vreme de cacao. Avocado zic ca-i fruct da' nus dupa ce se iau ca si mie mi se pare leguma. Are continut mare de vitamina C. Eu prima oara cand am mancat am zis ca n-are nici un gust. Apoi am facut un sos la fajitas (guacamole ala) si ca o salata de vinete il mancam intins pe tortile. Cu cartofi prajiti l-am mancat si gol si e bun in combinatia asta, da' eu m-am obisnuit cu gustul lui. Fiica-mea nici nu pune gura pe asa ceva, zice eu nu vreau chestie d-aia verde. Tre' sa ies sa iau cafea ca s-a terminat. Si dupa amiaza ne tulim la programul de miercuri. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
E o zi tare frumoasa aici, cu soare. Doamne da sa tina tot asa. Am fost la alergat in padure, erau multi catei la plimbare cu stapanii lor. Am multe de facut astazi, nici nu stiu de ce sa ma apuc. Deocamdata beau un ceai Earl Grey decofeinizat. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Janis, chiar iti multumim si te mai rugam sa-ti dai cu parerea pe aici intrucat ai cunostinte de profil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am luat ieri o fiola de algocalmin, dar cred ca-i ok. Sunt in 30 de saptamani. Bleky, poate s-or indura oamenii aia si te-or lasa totusi acasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:45 AM |
|