IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
claudia_electra
post Nov 26 2008, 02:58 PM
Post #521

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Janis, si din partea mea un mare multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Nu am luat nimic pana la urma pt ca nu m-a mai durut azi noapte, tot e cam sensibil asa bratul, dar nu mai doare propriu-zis. Rox, de algocalmin habar nu am, dar nu cred ca era nevoie de iei nimic la 37.2, eu am avut 37-37.1 cand am racit in saptamana a 5a parca si mi-a zis ginecologul ca febra incepe la 38. Atunci da, se ia paracetamol neaparat pt ca e mai putin periculos decat febra de peste 38 grade.

Si eu simt cum mi se coc ochii in cap la 37 grade, nu pricep de ce ca doar se cheama stare sub-febrila, nu chiar febra.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Nov 26 2008, 03:19 PM
Post #522

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Iote a a venit asa o comanda mare, ca mare mi-ar fi mirarea daca am termina pana la concediu!
Tre sa facem pista de atletism de la Torino.Foarte mult de munca si tre sa terminam in 10 zile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Spor la treaba Elena!

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 26 2008, 03:23 PM
Post #523

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu am mancat placinta cu dovleac si m-am umflat asa de tare, incat simt ca pleznesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi, zi mersi ca aveti de lucru, cu criza asta!

+Quote Post
Philia
post Nov 26 2008, 03:56 PM
Post #524

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!

+Quote Post
Lexie
post Nov 26 2008, 03:59 PM
Post #525

Musafir

Neata!

Maat, merci mult, ti-am trimis vreo 3 mesaje de ametita ce sunt, scuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Somn, vreme urata, fost plecata la intalniri jumate de zi, somn din nou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Bleky, sanatate multa cu ochisorii! Roxi, ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) x 2

+Quote Post
bulina
post Nov 26 2008, 04:05 PM
Post #526

Musafir

Bula Bula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

M-au napadit toate in ultima vreme si nu v-am mai gratulat drept pentru care ma caiesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am si masina in coma, nu mai merita resuscitata asa ca o sa incep anul nou prin a cumpara alta. La job s-a declansat nebunia, zilele de vin sunt la un curs asa ca piua la forumel.
Multa sanatate ca vad ca sunteti destule cu variate probleme, aveti grija de voi si sa va faceti bine repede...

+Quote Post
Roxana_
post Nov 26 2008, 04:16 PM
Post #527

Musafir

Hai c-am mai primit una 'buna': mi-a iesit streptococul hemolitic grup B in urina. Am citit pe net ca n-are ce sa-mi faca in sarcina, doar ca-i f periculos sa-l transmit Sarei la nastere. Sa vedem ce zice dna doctor, ca eu eram chitita sa nu fac cezariana. Oricum, raman optimista in continuare.

Clau, ma bucur ca te simti mai bine.
Albi, sa ai spor!
Bulina, ai trecut la autobuz pana cand vei cumpara noua masina?
Gata, ma intorc si eu la treburi!

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 26 2008, 04:19 PM
Post #528

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Rox (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cum de te-ai procopsit cu el? Daca e mai bine pentru Sara sa faci cezariana, go for it!

+Quote Post
Roxana_
post Nov 26 2008, 04:24 PM
Post #529

Musafir

Cine naiba stie Szi?! Eu n-am nici un simptom. Oricum o sa repet analiza, ca sa fiu sigura.

+Quote Post
bulina
post Nov 26 2008, 04:27 PM
Post #530

Musafir

Roxa, multa bafta..Asa se zice ca nasterea naturala poate infesta nou nascutul cu streptocoul asta...

Circul cu masina unei prietene pana saptamana viitoare. Apoi plec in concediu pana la anul si nu am nevoie.

+Quote Post

150 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:14 AM