![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Janis, si din partea mea un mare multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Nu am luat nimic pana la urma pt ca nu m-a mai durut azi noapte, tot e cam sensibil asa bratul, dar nu mai doare propriu-zis. Rox, de algocalmin habar nu am, dar nu cred ca era nevoie de iei nimic la 37.2, eu am avut 37-37.1 cand am racit in saptamana a 5a parca si mi-a zis ginecologul ca febra incepe la 38. Atunci da, se ia paracetamol neaparat pt ca e mai putin periculos decat febra de peste 38 grade.
Si eu simt cum mi se coc ochii in cap la 37 grade, nu pricep de ce ca doar se cheama stare sub-febrila, nu chiar febra. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Iote a a venit asa o comanda mare, ca mare mi-ar fi mirarea daca am termina pana la concediu!
Tre sa facem pista de atletism de la Torino.Foarte mult de munca si tre sa terminam in 10 zile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spor la treaba Elena! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am mancat placinta cu dovleac si m-am umflat asa de tare, incat simt ca pleznesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi, zi mersi ca aveti de lucru, cu criza asta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Maat, merci mult, ti-am trimis vreo 3 mesaje de ametita ce sunt, scuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Somn, vreme urata, fost plecata la intalniri jumate de zi, somn din nou (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bleky, sanatate multa cu ochisorii! Roxi, ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) x 2 |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bula Bula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-au napadit toate in ultima vreme si nu v-am mai gratulat drept pentru care ma caiesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am si masina in coma, nu mai merita resuscitata asa ca o sa incep anul nou prin a cumpara alta. La job s-a declansat nebunia, zilele de vin sunt la un curs asa ca piua la forumel. Multa sanatate ca vad ca sunteti destule cu variate probleme, aveti grija de voi si sa va faceti bine repede... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai c-am mai primit una 'buna': mi-a iesit streptococul hemolitic grup B in urina. Am citit pe net ca n-are ce sa-mi faca in sarcina, doar ca-i f periculos sa-l transmit Sarei la nastere. Sa vedem ce zice dna doctor, ca eu eram chitita sa nu fac cezariana. Oricum, raman optimista in continuare.
Clau, ma bucur ca te simti mai bine. Albi, sa ai spor! Bulina, ai trecut la autobuz pana cand vei cumpara noua masina? Gata, ma intorc si eu la treburi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Rox (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cum de te-ai procopsit cu el? Daca e mai bine pentru Sara sa faci cezariana, go for it!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine naiba stie Szi?! Eu n-am nici un simptom. Oricum o sa repet analiza, ca sa fiu sigura.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, multa bafta..Asa se zice ca nasterea naturala poate infesta nou nascutul cu streptocoul asta...
Circul cu masina unei prietene pana saptamana viitoare. Apoi plec in concediu pana la anul si nu am nevoie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:14 AM |
|