IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
claudia_electra
post Nov 26 2008, 04:35 PM
Post #531

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Streptococul asta e din aia de treaba din cate imi amintesc...eu sunt mama lor, am avut pe ala hemolitic A de vreo doua ori si C o data. Mereu in gat. Astia in Belgia mi-au zis ca ei nu mai trateaza streptococii decat daca dau probleme, in RO in schimb politica e sa te droghezi pana lesini tu mai intai, ca Dl.Strepto e mai tare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Repeta urgent analiza ca daca se transforma in infectie urinara ai sa cam suferi, iubita...
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 26 2008, 04:39 PM
Post #532

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Uff, Rox! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doctorita va sti sa te sfatuiasca de bine!

Unde pleaca mama salutului imbulinat in vacanta? Si de ce beneficiaza de o pauza de munca asa de lunga? Si ..si... mai e loc in valiza pentru un om de 1,75 care se "impatureste" usor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Nov 26 2008, 04:42 PM
Post #533

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Rox, uite ce am mai gasit:

Group B
S. agalactiae, or GBS, causes pneumonia and meningitis in neonates and the elderly, with occasional systemic bacteremia. They can also colonize the intestines and the female reproductive tract, increasing the risk for premature rupture of membranes and transmission to the infant. The American College of Obstetricians and Gynecologists, American Academy of Pediatrics and the Centers for Disease Control recommend all pregnant women between 35 and 37 weeks gestation should be tested for GBS. Women who test positive should be given prophylactic antibiotics during labor, which will usually prevent transmission to the infant.

Plus: http://www.cmaj.ca/cgi/data/166/7/928/DC1/1

+Quote Post
bulina
post Nov 26 2008, 04:44 PM
Post #534

Musafir

Fiindca nu am avut vacanta tot anul...Plec fara valiza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca trebuie sa mergi pe picioarele tale.
Plec la capatul lumii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Nov 26 2008, 04:53 PM
Post #535

Musafir

Clau, mersi de informatii! Cam asta am citit si eu pe net. I-am dat acum un sms dnei doctor si astept sa vad ce-mi spune. Din cate o cunosc, ea e mai panicoasa de fel. Sambata repet analiza, ca oricum am drum la ecografie si apoi la ginecolog.

Bulina, sor-mea si ai ei tot asa se pregatesc cu drag si spor pentru concediul pe care si-l vor face in Noua Zeelanda. Stau doar o luna acolo, pleaca pe 10 dec. si mi-au dat ordin precis, sa nu nasc pana nu se intorc ei.

+Quote Post
Oana
post Nov 26 2008, 04:53 PM
Post #536

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Fetelor eu stau groaznic cu nervii, sunt pe drumuri de azi dimineata, (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) trebuie sa ma mut astazi si deja nu mai pot. Atatea lucruri, copii casa noua{chirie}, era bine daca era a mea (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Abia astept sa ma pun la somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Vdoresc o seara linistita

+Quote Post
bulina
post Nov 26 2008, 04:59 PM
Post #537

Musafir

Roxa, foarte fain de ei. Am si eu Noua Zeelanda pe lista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Peste cativa ani probabil ca ajung si-acolo...

+Quote Post
fantasy
post Nov 26 2008, 05:08 PM
Post #538

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Fetelor o intrebare, stiu ca nu e topicul respectiv si ca probabil exista un raspuns pe undeva prin forum dar sunt la munca si nu am timp sa caut acum...tocmai am venit de la toaleta si am constatat ca am o mica sangerare intermenstruala..menstra mi s-a terminat lunea trecuta. Am inceput dupa o pauza de aproape un an sa iau iar anticonceptionale sunt deja la a treia luna.....pana mea niciodata in viata mea nu mi s-a intamplat sa am sangerari intermenstruale ( este ff putin dar este).
Am incercat sa sun la cabinet la doctorita mea dar ba suna ocupat, ba nu raspunde nimeni..
Am luat niste paracetamol saptamana asta, am fost si stresata...nu stiu.....vi s-a intamplat vreodata?

+Quote Post
Philia
post Nov 26 2008, 05:11 PM
Post #539

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Fanta, zic doctorii ca in primele 3 luni e normal sa se intample asa. Cica se adapteaza cumva organismul la noile doze de hormoni.
Nu stiu sa explic in termeni medicali...dar asa mi s-a spus si mie.

+Quote Post
fantasy
post Nov 26 2008, 05:28 PM
Post #540

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Da Philia si eu stiam de chestia asta dar nu mi s-a intamplat niciodata, si am luat acelais tip de pastile ceva vreme, aproape 2 ani, apoi am facut pauza...si acum asta. Sper sa pot sa vb asta seara cu doctorita mea

+Quote Post

150 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:25 AM