![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanta, cati ani ai? Dupa 30 de ani, la femeile care nu au avut bebe, e posibil sa apara o mica sangerare atunci cand are loc ovulatia.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ola, chicas!
Mi-e tare dor de voi! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si noua de tine si sper sa-ti rezolvi internetul de acasa!
Fanta, sorry nu prea le am cu anticonceptionalele. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bulinuta unde pleci in Honolulu? Unde-i sfarsitul lumii? Woooooooooooow si ce misto ca pleci atata timp in concediu. Enjoy every minute.
Ne-am dus azi la cantat si ne-a dat negative si pozitive la niste cantece, I'm stupid ca l-am intrebat pe proful ala care-s cu text si care-s fara text eu care n-am avut treaba cu muzica decat s-o ascult nici macar atat nu stiam. A invatat fiica-mea un cantecel deja, il tot cantam, suna binisor. Si am o durere de cap de-mi vine sa-l schimb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) azi noapte m-am trezit cu ditamai problema ca mi-am dat cota de sange pt. 2 luni cred ca, uffffffff urasc sa fiu pe rosu. Si al meu sot i-am zis si a fost un dragut si a venit cu o sticla de vin rosu sa-mi refac rezervele. Si am baut un pahar si as mai bea inca da' mi-e ca ametesc si nu-mi place sa fiu ametita. Da' durerea de cap, tot nu m-a lasat. Albi spor la treaba. Roxi da' poate iti trece. Nu poti face tratament ca sa-ti treaca in sarcina? Oana spor la mutat, complicata treaba, apeleaza si tu la toti prietenii available sa te ajute poate scapi mai usor. This post has been edited by Master of Norules: Nov 26 2008, 10:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Atentie, vinul in perioada cu probleme femeiesti provoaca hemoragii puternice. Mi-e c-ai dat din lac in put. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu ca la mine in primele 2 zile asa e de-mi vine sa stau doar in pat. De cand am nascut n-am dureri doar ca zici c-am mutat robinetul intr-o anume zona. Women staff I hate this period plus ca sunt si nervoasa. No gata ca m-am plans destul.
Oricum vinul a meritat sa-l beau ca e bun tare. Am mai baut o jumate de pahar si eu beau rar da' nus acu' chiar am avut pofta de vin. Sper ca de maine sa ma lase mai usor. This post has been edited by Master of Norules: Nov 26 2008, 10:26 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna sara, gagici!
Ghici cine? scorpirescu Mai, eu as vre amu sa ma duc undeva la capatul lumii. Da' acolo sa fie soare si frumos si apa limpede si baietasi frumosi numa'n slipi si rasi pi chiept. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da asa as vre sa ma intind pe nasap ( a se citi na~sa^p) si sa stau acolo pana-mi trece si ma satur. Daaaaaar, pana una alta am o intrebare: daca am boletin pe o adresa si pasaport pe alta ii grav? Incalc vreo lege? Iau bataie? Uops.. ca or fost 3 intrebari. Si mai am: stie careva cat costa sa imi schimb boletinu si carnetu de soferita? Asa-s de satula de actele astea si schimbatul lor... abia anul trecut ce mi-am reinoit pasaportul, amu in ianuarie imi expira carnetul de sofer pentru care ar trebui sa ma duc acasa in Moldova sa-l schimb. Daca imi fac buletin de Cluj sa imi fac aci carnetul de soferi ca sa nu ma mai duc acasa ar trebui sa-mi schimb si pasaportul, nu? Si si mai aiurea ii ca daca de la mijlocul anului oricum o sa am casuta mea aci in Cluj iara tre sa-mi schimb tate actele aiestea. Oooooffffff Aaaa.. la capatul lumii sa nu trebuiasca acte si bonletine si ceferticate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Scorpi, esti super tare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu am vorba, am chef sa merg pe plaja si sa ma uit la nisip (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Paracetamolul are efecte mai reduse, dar m-am uitat in MedEx si scria ca precautii in sarcina, dar eu tot nu as lua, sau foarte rar daca este absolut necesar. mersi de informatii janis Cred totusi ca precautii se refera in primul rand la abuz. Una e sa iei din cand in cand cand e cazul cate un paracetamol si alta e sa iei 3-4 pe zi timp de cateva zile Cat despre febra de pana-n 38 eu stiam ca e semnul unei infectii latente si in nici un caz nu trebuie tratata cu indiferenta mai ales daca persista. Blecky ceva leacuri babesti ai incercat? Poate ajuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Comprese cu ceai de musetel si vad acum ca in cazul conjunctivitei alergice trebuie sa fie reci. Roxa nu-i asa grava cezariana, trust me, sint femei care au 3 copii si au avut cezariana de 2 ori si medicina evolueaza in fiecare zi cate un pas. Important e sa fiti amadoua bine pe unde intra Sara in lumea asta e pe plan secundar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bulina cand v-o spune unde merge, o sa va para o poveste rupta din basme in rest ... my lips are sealed. :| (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azi am plecat acasa si iau metroul fara sa mai ies din cladirea noastra. Azi insa erau metrourile in statie, goale, cu luminile stinse, politie, si nimeni pe peroane. Au spus ca se reia serviciul dupa 40 de minute asa c-am iesit sa plec la linia de culoare portocalie care insa e la vreo 4 strazi departare. Caldut afara si orasul imbodobit de sarbatoare. E superb!! Mergand asa pe strada m-a apucat un sentiment de bucurie, imi place foarte mult orasul si mai ales, ma simt acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) scorpi tot nu s-au computerizat aia de la pasapoarte? Ce tampenie! Ce-am mai alergat si eu cand l-am schimbat ultima oara. s-aveti o zi faina |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pai daca te misti repede s-ar puea chiar sa-ti dea boli(n)tinu' nou nout inainte de alegeri. Au spus politiotzii ca, in perioada dinainte de alegeri,vor lucra cu mult spor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Taxa la schimbat de buletin era intre 5-10 lei. Nu tre sa-ti bati foarte tare capul. Te duci la CEC si ceri sa platesti taxa asta si stiu cat sa-ti ia din portofel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Te duci apoi cu chitanta si cu actele trebuincioase in dinti la politie, te tragi in poza si esti gata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In cateva zile, ai buletin nou nout. Daca te grabesti si meri azi, sunt aproape sigura c-o sa-l ai pana pe 30 nov.
La carnete de conducere nu stiu care e procedura in provence. Dar sunt sigura ca pentru a-ti pune noua adresa pe carnet ai nevoie de buletinul mai sus-mentionat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:23 AM |
|