![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Eu am adormit aseara de la 10, asa ca normal, azi m-am trezit foarte obosita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragele mele!
Scorpi, succes cu schimbatul actelor! Aici la noi e mare bataie de cap, plus c-au un program astia de la politie aiurea-n tramvai. Cleo (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) acum m-am mai linistit, c-am auzit de o groaza de femei care fac acest streptococ in sarcina. Ba chiar, unele l-au tratat in sarcina si-au nascut copiii natural, fara probleme. Astept sa merg la medic sambata. Probabil voi reintroduce vitaminele 'Elevit' pe care le-am oprit de 2 luni, ca ma gandesc ca acest microb a aparut si pe fondul unei slabiciuni. Cleo, ce-mi place cum ai descris orasul. Eu sentimentul asta il am doar pentru Bucuresti. Adica sa simti ca te identifici cu locul. Ce ma bucur pentru oamenii care se acomodeaza si peste mari si tari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Szi, la mine asta-i ora mea de somn. MoN, sper sa scap si eu de dureri dupa nastere ca pe mine aceste dureri ma cam trimiteau la pat. Si eu sunt irascibila in acea perioada. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu am adormitpe la 2 asa ca sunt f odihnita! Toata lumea are draci de dimineata pe aici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O zi buna ladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Fetelor eu tot pe drumuri sunt, urmeaza sa ma mut azi. Master mersi , am apelat deja la prieteni . Astazi imi pun si leptopul in amanet, se pare ca nu ajung banii. Mi-am dat toate economiile pe avansul la chirie, acum in prag de sarbatori. Nimic nu ma mai mira caci sunt cea mai ghinionista, cred ca ma loghez in viitor cu numele de ghinion. (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) Am avut ieri o experienta infricosatoare, am crezut ca fac infart, m-a prins o gheara de inima (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) dar mi-am recapatat simturile repede (IMG:style_emoticons/default/theexperience_hud.gif) . Va povestesc altadata sigur. Va pup si o sa-mi fie dor de voi ceva timp. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata gagici
astazi sunt un pic mai bine dar tot arat ca o broscuta ... ochiii umflati dar macar nu mai sunt rosii da Cleo asta e cel mai bun aliat al meu cand am probleme ceaiul de musetel rece dar aici nu prea sunt de acord medicii; stiu ca mi-a explicat oftalmologul acu' vreo 5 ani o chestie dar nu mai stiu exact ce si cum, am retinut doar ideea principala ca nu e bun de fiecare data in orice afectiune.... curaj Oana, ai grija de tine! o zi faina sa aveti ...uaac uaac bleky cea broscaita |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si o zi buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimi! Mie mi s-a inseninat ziua cand am vazut-o la Antena1, intr-o campanie d-asta de ajutorare, pe fata cu leucemie de la mine de la sala. Nu eram f atenta in momentul ala,dar am impresia ca ea intra la categoria "vindecati", apoi mai urmau niste bebei care aveau nevoie de operatie. Oricum, mai google-esc ca sa fiu sigura (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce misto Oiseau!!
Are fata soricel nou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D-ala far de fir! In mod sigur o sa-l pierd (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sper sa reusesc azi sa ma duc sa imi fac si io porcaria aia de buletin si sa platesc comanda aia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si sa platesc lumina. Si in concluzie sa scap de o groaza de bani....IAR (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai cautat pe net,si se pare ca anul asta in iunie Madalina a facut o operatie la Milano (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si e bine acum? Poate de asta face sport! Incepe sa.si revina de fapt!
Cine stie? oricum bravo ei ca se implica si in ajutorarea altora cu aceeasi problema! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:50 PM |
|