![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Banii pt ea si pt alti copii s-au strans prin Teledonul de la Antena
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuuuu ce bine pentru fata aceea Rozy. Inseamna ca a scapat 100%? Intreb si eu ca nu stiu ce presupune operatia respectiva. Parca se face transplant de maduva, da' maduva tre' sa fie compatibila cu cel caruia i se face transplantul deci se iau probe de la parinti si vad daca e compatibila si apoi se face transplantul.
Cica comprese cu ceai de musetel nu sunt bune la ochi parca eu stiu ca stimuleaza dezvoltarea microbiana da' nu-s sigura. E buna compresa cu ceai de albastrele de la Walpu stiu de pe topicul legat de oftalmoligie. Dar oricum ce iti da oftalmologul in cazurile astea e cel mai bun. Asta cu ceaiurile e ceva suplimentar. O zi faina sa aveti. Cica in Postavarul e jumate de metru de zapada, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees de sarbatori o sa ne ducem la ski abia astept. Pentru mine si ai mei e o mare fericire ski-ul. This post has been edited by Master of Norules: Nov 27 2008, 12:16 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
A facut un transplant cu celule stem. Nu am gasit nici un articol despre starea ei dupa operatie, dar cred ca imi fac curaj si o intreb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu zic mai bine sa n-o intrebi pentru ca a fost greu banuiesc la operatie si cred mai mult ca sigur ca nu vrea sa-si aminteasca.Plus ca cred ca cumva tre' sa se detaseze cat poate de boala chiar si daca a scapat, te marcheaza cred ca puternic asa ceva, e ca si cum ai scapat de la moarte si la varsta ei e o incercare mult prea grea pentru tineretea ei imho.
Carnetul Scorpi dureaza tot cateva zile maxim o saptamana dar la noi era coada mare cand trebuia sa-ti depui actele. Incearca in perioada sarbatorilor cand nu se mai dau examene de carnet si au program la politie, poate n-o fi asa aglomerat. Roxi asa cred ca e cu durerile scad in intensitate sau dispar. Inainte aveam ceva dureri acum nu mai am deloc, doar ca s-a schimbat perioada inainte era 30 acum e 24 si abundenta. Anw in zilele alea ma gandesc ce fericiti sunt barbatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am mai observat ca daca sunt in stare sa fac sport in perioada aia scap mai usor. This post has been edited by Master of Norules: Nov 27 2008, 12:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu sincer cred ca nu o sa o deranjeze! Poti sa incepi discutia de la faptul ca ai vazut la televizor in ce e implicata! Si cred ca de aici va merge discutia!
daca s-a operat deja, cred ca e si psihic mai bine! Eu zic sa o intrebi! Iar am trecut de programul celor de la primarie care au un orar pe care oricine l.ar invidia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io am o zi fenomen! ma conversez cu vedete la telefon... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cu cini cu cini??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vedete? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da suntem surori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, va scrie pe pm
v-am trimis pm |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:49 PM |
|