![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maaah, si mie nu-mi zici? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa....bine ca mi-am amintit. Am ras degeaba de indianul lui Angel, ala de zise "my aunt has expired", pt ca aseara am auzit expresia intr-un film (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Asadar, in limba engleza expirarea se petrece si in cazul oamenilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hellou!
Cine stie sa ma lumineze si pe mine? Cand intru pe site de la serviciu imi apare o anumita poza la avatar, iar cand intru de acasa imi apare alta. Am schimbat-o de curand, insa cred ca am facut eu ceva gresit prin my controls. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apasa Ctrl+F5 simultan; ti-a ramas in cache .
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca a fost salavata fata ce vine la sala Rozy.
M-am intors de la masa si-mi fac un pic siesta pe aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Problem mon cher!!
Spuneti-mi si mie va rog, ce as putea sa cumpar de casa noua! Stiti prietena aia a mea de s-a maritat. S-au mutat. Nu intr.o casa noua(adica o avea el deja) dar proaspat renovata si cu proaspeti casatoriti in ea! Ce as putea sa le cumpar de casa noua? Nu as vrea sa ma duc cu lenjerie de pat sau vreun set de pahare fooooarteee frumooaasee pt sampanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Any advices? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am facut cadou de curand unor proaspat casatoriti o rama foto digitala.
Poti sa-i mai iei tot felul de roboti de bucatarie, dar sa te asiguri inainte ca are nevoie de ei. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta cu rama foto digitala suna bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu cred ca bucataresc ei prea mult (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Maat! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Albi, pahare de sampanie ar fi frumos, zic eu. Sau le poti cumpara un voucher pentru un magazin anume, sa il cheltuiasca pe ce vor ei. |
|
|
![]()
|
|
Mmm nu prea am cum! De unde stiu eu ce magazine sunt prin Buc care fac asa ceva? Da' ar fi interesant... Oare se poate face on line treaba asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:34 PM |
|