![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, credeam ca sunt si ei in Italia. Daca magazinele au si shop online se pot cumpara gift vouchers, insa nu stiu daca magazinele din Buc au asa ceva...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nope! Is fix din Buc!
Nu am reusit sa ma opresc azi deloc! Am muncit in continuu, dar a fost bine1 Fara stres si alte prostii! SI in zilele de genul asta, cand avem f mult de treaba, dar ne lasa sefii in pace sa ne vedem de treaba, merge totul f bine! Ei oare de ce nu isi dau seama ca nu avem nevoie de ei in coasta noastra ca sa ne facem treaba? Si chiar nu observa cane-o facem mai bine fara ei? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica unui coleg e intr-a X-a sau a XI-a, tipa e la unul dintre cele mai bune licee din targ si merge foarte bine cu scoala. Azi nu stiu ce s-a intamplat ca nu era nimeni acasa cand a venit de la scoala si nici nu-i era pregatit pranzul. Si l-a sunat pe tac’su, disperata, sa-l intrebe ce sa faca ca sa manance ceva. Asta a zis ca sa se duca sa-si cumpere niste crenvursti sau alti carnaciori, ceea ce fiica-sa n-a fost in stare sa faca singura. A facut cumparatura vietii ei cu tac’su la telefon, nu mai spun ce actiune a fost fiertul lor… (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aoleu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand s-o muta singura.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ce crezi ca se va muta singura?
Au venit sefii! Se impute situatia.... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta-mi aduce aminte de fiica unei colege de serviciu a mamei , o don`soara care avea 27 de ani si "nu stia" sa faca nici oua fierte!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Kalua, chiar e de poveste ce spui tu acolo! Uite asa se intampla cand sunt prea 'cocolositi' copiii.
Azi plec la 6 de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , abia mai rezist ca-s de la 8 aici, dar stiu cel putin c-am 'fentat' aglomeratia datorata repetitiilor armatei. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai a zis si taica-sau ca-i doreste din inima sa lucreze in ceva teoretic, ca altfel va fi jale cu toata desteptaciunea ei.
|
|
|
![]()
|
|
Vai de mine cat am mai muncit azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Abia daca am reusit sa ma ridic de pe scaun! De abia astept s ajung acasa si sa fac o baie, sa mananc ceva...si asa mai departe... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E tarziu. Ma simt obosita! De abia astept sa vina concediul si sa stau cu ghijga-n sus sa ma hodin... Vorbe vorbe si iar vorbe.O sa fiu mai obosita la intoarcere decat la plecare! I'm sure of it! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ladies, am pus niste <a title="felicitari cu Mos Craciun" target="_blank" mce_href="/felicitari/11/0/Felicitari-cu-Mos-Craciun/" href="/felicitari/11/0/Felicitari-cu-Mos-Craciun/">felicitari cu Mos Craciun</a> foarte faine pe site. Sau asa mi s-au parut mine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 09:12 PM |
|