IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Nov 27 2008, 02:50 PM
Post #581

Musafir

A, credeam ca sunt si ei in Italia. Daca magazinele au si shop online se pot cumpara gift vouchers, insa nu stiu daca magazinele din Buc au asa ceva...
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Nov 27 2008, 03:39 PM
Post #582

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Nope! Is fix din Buc!
Nu am reusit sa ma opresc azi deloc! Am muncit in continuu, dar a fost bine1 Fara stres si alte prostii! SI in zilele de genul asta, cand avem f mult de treaba, dar ne lasa sefii in pace sa ne vedem de treaba, merge totul f bine! Ei oare de ce nu isi dau seama ca nu avem nevoie de ei in coasta noastra ca sa ne facem treaba? Si chiar nu observa cane-o facem mai bine fara ei?

+Quote Post
kalua
post Nov 27 2008, 03:48 PM
Post #583

Musafir

Fiica unui coleg e intr-a X-a sau a XI-a, tipa e la unul dintre cele mai bune licee din targ si merge foarte bine cu scoala. Azi nu stiu ce s-a intamplat ca nu era nimeni acasa cand a venit de la scoala si nici nu-i era pregatit pranzul. Si l-a sunat pe tac’su, disperata, sa-l intrebe ce sa faca ca sa manance ceva. Asta a zis ca sa se duca sa-si cumpere niste crenvursti sau alti carnaciori, ceea ce fiica-sa n-a fost in stare sa faca singura. A facut cumparatura vietii ei cu tac’su la telefon, nu mai spun ce actiune a fost fiertul lor… (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 27 2008, 03:49 PM
Post #584

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Aoleu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi cand s-o muta singura.

+Quote Post
albinuza
post Nov 27 2008, 04:21 PM
Post #585

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ce crezi ca se va muta singura?
Au venit sefii! Se impute situatia....

+Quote Post
Diana.
post Nov 27 2008, 04:21 PM
Post #586

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asta-mi aduce aminte de fiica unei colege de serviciu a mamei , o don`soara care avea 27 de ani si "nu stia" sa faca nici oua fierte!

+Quote Post
Roxana_
post Nov 27 2008, 05:15 PM
Post #587

Musafir

Vai Kalua, chiar e de poveste ce spui tu acolo! Uite asa se intampla cand sunt prea 'cocolositi' copiii.

Azi plec la 6 de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , abia mai rezist ca-s de la 8 aici, dar stiu cel putin c-am 'fentat' aglomeratia datorata repetitiilor armatei.

+Quote Post
kalua
post Nov 27 2008, 05:18 PM
Post #588

Musafir

Pai a zis si taica-sau ca-i doreste din inima sa lucreze in ceva teoretic, ca altfel va fi jale cu toata desteptaciunea ei.

+Quote Post
albinuza
post Nov 27 2008, 06:25 PM
Post #589

V.I.P.

Vai de mine cat am mai muncit azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Abia daca am reusit sa ma ridic de pe scaun!
De abia astept s ajung acasa si sa fac o baie, sa mananc ceva...si asa mai departe... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
E tarziu. Ma simt obosita! De abia astept sa vina concediul si sa stau cu ghijga-n sus sa ma hodin...
Vorbe vorbe si iar vorbe.O sa fiu mai obosita la intoarcere decat la plecare! I'm sure of it! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 27 2008, 06:50 PM
Post #590

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ladies, am pus niste <a title="felicitari cu Mos Craciun" target="_blank" mce_href="/felicitari/11/0/Felicitari-cu-Mos-Craciun/" href="/felicitari/11/0/Felicitari-cu-Mos-Craciun/">felicitari cu Mos Craciun</a> foarte faine pe site. Sau asa mi s-au parut mine.

+Quote Post

150 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 09:12 PM