![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ce faine sunt! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inseamna ca nu m-am strofocat degeaba daca iti plac si tie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mi s-a facut dor de brad, cozonaci si portocale! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si-mi lipsesc emotiile ca "vine mosul". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io le-am vazut azi mai devreme!
Imi place aia cu bebelul tare de tot! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Pokemon aflat in vizita la parinti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, ti-am scris un pm, ai primit? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
si mie imi plac mult felicitarile (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hei, gasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/image029.jpg) ni la scorpirescu ce face hotu: (IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/image003-1.jpg) hihihi |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Seara buna! N-am avut timp azi de nici unele, abia acum am intrat sa va zic hi si bye (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Maat, foarte dragute felicitarile
Anul asta de-acolo trimit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) scorpi mortale pozele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la noi la munca n-a fost o zi grozava, una dintre colege a fost chemata de sefa si atentionata ca vorbeste prea mult la telefon si productivitatea e scazuta si asa si este apoi ne-a chemat si pe noi sa fim de fata si ea spunea ca nu vorbeste decat in timpul pauzelor, ca ii ajuta pe toti colegii samd cam 50% adevarata, insa avea o expresie socata si speriata si noi n-am mai pus jar pe foc. Are zile in care vorbeste la telefon 4 ore, pe celular uneori auzim si interlocutorul. Speram totusi sa aiba un efect discutia de azi pt ca din pacate deranjeaza foarte tare. Cand nu vorbeste la telefon ne tine pe noi de vorba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi dupa sedinta a vorbit cu monitorul uneori intelegeam ce spune alteori se auzea doar o mormaiala, insa a tinut-o asa toata ziua. s-aveti o zi frumoasa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:34 AM |
|