![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Yellow! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) E final de saptamana muncitoreasca!
Fix peste o saptamana o sa ne pregatim ghetutele pentru primul Mos al lunii decembrie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaaa, abia astept!!! De Mos Nicolae e si ziua de nastere a sora-mii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am scris 30 de randuri si nu s-a postat! Pe scurt: aici ninge de aseara, e zapada de 30 cm, priveliste beton, drum de 12 km facut in 50 min, dar in rest e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup si o zi bestiala va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: Nov 28 2008, 09:07 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Frumos, Albi. Eu m-am imbracat azi intr-o bluza e gat, cu maneci scurte si sunt -4 grade afara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si cand a fost cald afara m-am imbracat ca Mos Gerila.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Imi plac felicitarile Di! Azi va salut cu ceaiul langa mine din patul din sufragerie. N-am mai ajuns la serviciu din motive de raceala. Nu prea am dormit nici bine aseara. O sa-mi redirectionez mailurile, c-am totusi niste chestii importante de rezolvat. Cleo, am si eu o astfel de colega, care da multe telefoane, dar e fruntasa si la munca, asa ca n-am ce observatie sa-i fac, poate doar ca uneori vorbeste prea tare si le deranjeaza pe celelalte. Albi, frumos c-a venit iarna la voi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Noi nu avem voie sa vb la tel la munca! Tel inchis sau pe vibratii. Nici macar sa nu se auda!
Nu prea ma deranjeaza pentru ca oricum nu am cu cine sa vb aici!! |
|
|
![]()
|
|
Mama, Albi, cum sa n-ai voie sa dai un telefon? Unde sunteti, la inchisoare? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Vineeeeeeerriiii (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
O sa pun poza mai incolo cu ce-am primit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, sper sa te insanatosesti repede (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ceva de genul. Si pauzele sunt anuntate cu goarna asemanatoare cu aia care anunta bombardamentele in timpul razboiului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Roxi ai grija de tine stai la caldurica. in semn de solidaritate beau si eu un ceai! la mine astazi destul de linistite deocamdata .... in seara asta e "girls night out" asa ca abia astept sa treaca ziua ca nu am mai iesit de un car de ani si chiar simteam nevoia! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:50 AM |
|