![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimi` (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxa` sunt alaturi de tine sa te faci bine, iti trimit un pupic mare si calduros (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma mir ca nu au inchis scolile in Torino...Deobicei cand ninge italienii intra in criza si inchid scoli si tot ce misca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Roxanica, insanatosire completa grabnica! Ati citit cumva Lord of the Flies de William Golding? Mi-a povestit aseara un englez ca el n-a citit Ulysses de Joyce, pentru scoala a trebuit sa-l citeasca pe asta cu mustele, Ferma animalelor si Nineteen Eighty-Four. Gata. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Iar eu nici n-am auzit de mustele astea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am fost aseara la un restaurant mai fitos, cu club la subsol. Din punct de vedere culinar o deceptie totala. Aperitivele au fost bune, la felul principal mi-am comandat un steak de bizon care n-a avut niciun Dumnezeu, niste legume pe-acolo, nici bune, nici rele si alea, iar desertul a fost o catastrofa. Se numea tiramisu de iarna pe fructe proaspete. In primul rand arata de ziceai ca bucatarul isi uraste cu patima clientii, apoi n-avea nimic de-a face cu un tiramisu, era un aluat cu cacao in doua cu scortisoara (pana si cei care iubesc scortisoara au zis ca le este gust prea tare), crema era o frisca un pic dulcie. Pe fundul unui castronel erau niste bucati de fructe proaspete, peste ele un sirop dulce de ne-a incleiat buzele si peste astea trantita (dar trantita! Cu un polonic!) o bucata de prajitura. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar restaurantul plin ochi, nu inteleg de ce. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc dragutele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt invelita si ma tratez cu citrice. Sper sa nu o afecteze deloc pe Sara raceala mea. Nici nu mai ma uit pe internet, ca ma sperii. Astept sa merg maine la doctor.
Pana acum a trebuit sa raspund la niste mailuri de serviciu. Tare sunt curioasa cum s-or descurca cand oi ramane de-a binelea in concediu. A...si multumiri Dianei ca mi-a facut casuta de email, am folosit-o astazi, ca tare ma enerva gmailul. Kalua, ciudat ce povestesti tu acolo cu tiramisu ala. Cel mai bun tiramisu care mi-a ramas in memorie a fost unul mancat la Paris, exact inainte sa ma apuc de Monti. Bleky, si eu sunt mare amatoare de iesiri cu fetele si-am cel putin una pe luna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da Kary nici eu nu stiu cum de nu au inchis tot! Anul trecut la -6 ° au inchis scolile pe motiv ca e prea frig ca sa se duca plozii la scoala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Aici ninge in continuare! Sper sa nu dea in ploaie, pentru ca nu e tocmai frig. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Zi de salarii.
Scorpi, a doua poza pusa de tine e exceptionala! I-am aratat-o lui mr happycat si a zis: vezi ce fain e cu 4 pisici, noi avem numai 2. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Kalua, desetul ala tiramisu suna intr-adevar de cosmar cu atata scortisoara in el si cu fructe! Yuk. Noi am fost luni seara la un restaurant impreuna cu un furnizor de-al nostru din Kent si a fost fain de tot. Am mancat pentru prima data un peste care se numeste turbot (oare cum ii zice pe romaneste?) si a fost tare bun. La desert am mancat creme brulee care seamana cu o crema de zahar ars, dar mult mai fina si cu o crusta de zahar ars pe deasupra. Pe aici nici urma de zapada, desi s-au pregatit autoritatile pentru zile grele. Au pus atata sare si nisip pe drumuri de s-au facut toate masinile ca naiba. Nici n-are rost sa o spal ca se la loc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Turbot e pe romaneste calcan. Bun peste, intr-adevar!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu mai vorbiti de mancare, ca mi-e o foame de nu vad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha, calcan. Mersi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie... Sper sa plec mai devreme acasa azi, ca nu am nici un chef, si nici f mult de treaba! Am chef sa joc un monopolly! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sper sa-l conving maine pe mr. sa dam o fuga pana la Brasov ca n-am mai fost de mult si tare mi-e dor. Imi place Brasov-ul la nebunie, mi se pare un oras mult mai frumos si civilizat ca Bucuresti-ul ( de fapt, chiar e).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:44 AM |
|