![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io mi-s fooart efericita. Mi-a venit aragazul cel nou. Acu` sa citesc manualul de utilizare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa vaz daca nu imi prind urechile-n el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-l stapanesti sanatoasa Di si sa-l folosesti cat mai des!
Fanny, chiar ca naspa veste. Pana la urma m-a convins barbata-miu sa merg si eu la vot, apropo de alegeri. Ma duc sa mananc pasiunea Sarei, ca a venit mama cu el cald in 'blide'. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu propun sa dam un nou nume cartofilor piure si anume Pasiunea Sarei. Suna bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pofta buna, Roxi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Parca mi s-a facut si mie pofta de pireu, maine fac si eu unul.
Sa-l folosesti cu spor Diana aragazul. Imi trecu si mie asa un gand ca decat sa-l spal p-asta cel avem aici mai bine ne cumparam altul, da' mai avem unul si acasa, asa ca o sa-l spal inca n-am apucat sa-l spal a 2-a oara asa ca no cookies decat cumparate sapt. asta, da' m-am enervat ieri ca am luat niste prajii care aratau bine da' nu prea aveau gust, deci maine sau poimaine probabil ca o sa finish cuptorul de spalat. Bafta, Fanta sa scapi de plata. |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca mai mergem ca asta al meu e extraordinar de puturos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum, noi n-avem masina asa ca... cfr-ul ne asteapta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De obicei plecam sambata pe la amiaza si ne intoarcem duminica spre seara si e destul de ok. Nu stiu cum o fi acum cu 1 decembrie si cu voturile astea...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Se aude ca e plin. Cel putin prin unele ziare a scris ca hotelurile brasovene asteptau sa vanda toate camerele pana la azi. Asta e! Lumea are 3 zile libere si profita din plin. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fuse bun piureul! Acum stau cu burta-n sus.
Va pup gagici! Ma retrag c-am stat prea mult cu ochii-n calc azi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru`mina. Am bagat deja prima pizza in el.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa, pai noi oricum avem unde sta, al meu e brasovean si o avem pe maica-sa + alti prieteni pe acolo... Cfr-ul sa nu fie plin, asta-i problema.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:10 PM |
|