![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Neith (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Ce se mai aude cu netul tau?
Si eu lucrez luni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ma mai enerveaza ca nici nu am reusit azi sa ajung la facultate (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , din cauza multelor trebi, care mi s-au adunat pe cap din cauza lipsei unei colege. Sa te bucuri de aragaz, Maat! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Si eu am electrocasnice toate noi, echoament complet, dar nu stiu de ce nu ma entuziasmeaza categoria asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar trebui sa imprumut si eu entuziasm de la tine! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Umbla vorba prin targ ca Angelina Jolie ar astepta al patrulea copil biologic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Eu astept sa vina al meu, sa plecam in bodega,fiindca e ziua unui amic. La munca....treaba pute. Sunt platita la saptamana,dar mai avea bossu sa-mi dea ceva de inainte....si a calculat-o el cum a calculat-o....si imi sare o saptamana de plata. Si e ferm convins ca imi da cat trebuie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Aaaa,cat despre fata cu leucemie, se pare ca inca nu a facut transplant pt ca nu a gasit donator compatibil. A fost in Italia si a facut nush ce tratamente. Pe 5 dec apare intr-o emisiune. |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci sweet. Momentan sunt la al meu iubit si s-ar putea sa imi mut domiciliul aici... Dar nu sunt foarte sigura inca. M-am tot mutat lunile astea de mi-a venit acru.
Jolie are deja 3 copii biologici? Dom'le, tre sa mai citesc si eu o stire, o treaba... e stiam doar de unul. Harnica femeia, ce poti sa zici? |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Fu cat de cat bine cu telefonu ala..pana la urma abia pe la 7 am reusit sa vb cu persoana respectiva, sa speram ca s-a rezolvat, mai stau asa cu un ghimpe in coasta pana marti, dar am dat-o in asa fel incat sa pice bine pentru mine..cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Azi sarbatorim ziua socrellei, dar inainte de toate tre sa alerg prin ploaie dupa cadou. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La multi ani soacrei tale, Fanny! Cat despre faptul ca muncesti duminica...strange si tu din dinti, ca mai e un pic si vin sarbatorile de iarna. Si eu le astept cu mare drag. Daca te concoleza cu ceva, eu lucrez azi. Deci, oricum nu plecam nicaieri, chiar daca e luni liber.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
La multi ani socrelei tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu sunt libera luni, ce bine ce bine (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Maine avem in program sa mergem la patinoar, sper sa reusim si sa nu ploua ca azi ca ne strica socotelile. Am fost rasfatata cu 2 zile inainte de Sf Andrei, am primit ieri o rochita tricotata si un sal foarte frumos de la ai mei parinti, de la prietenul meu un ursulet pufos pufos si dulce rau si o paturica fleece de invelit cu ea la birou sau in fotoliu. De la "socrella" mea cipici ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) tricotati cu ursuleti si un dres gros de iarna, si de la "cumnata" un set de margele cu cercei un rosu-caramiziu sidefat, foarte frumoase. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sa aveti o zi frumoasa si insorita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sorry de intrebare dar unde pot gasi si eu imaginile alea funny (erau cu sculpturi in paine,fructe...) ca tot dau search pe aici si nu le mai gasesc... (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:32 PM |
|