IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

150 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXIII, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Nov 28 2008, 09:13 PM
Post #641

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Neith (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Ce se mai aude cu netul tau?

Si eu lucrez luni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ma mai enerveaza ca nici nu am reusit azi sa ajung la facultate (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , din cauza multelor trebi, care mi s-au adunat pe cap din cauza lipsei unei colege.

Sa te bucuri de aragaz, Maat! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Si eu am electrocasnice toate noi, echoament complet, dar nu stiu de ce nu ma entuziasmeaza categoria asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar trebui sa imprumut si eu entuziasm de la tine!

Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Nov 28 2008, 09:36 PM
Post #642

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Umbla vorba prin targ ca Angelina Jolie ar astepta al patrulea copil biologic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Nov 28 2008, 10:12 PM
Post #643

Musafir

Buna seara!
Eu astept sa vina al meu, sa plecam in bodega,fiindca e ziua unui amic.
La munca....treaba pute. Sunt platita la saptamana,dar mai avea bossu sa-mi dea ceva de inainte....si a calculat-o el cum a calculat-o....si imi sare o saptamana de plata. Si e ferm convins ca imi da cat trebuie (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Aaaa,cat despre fata cu leucemie, se pare ca inca nu a facut transplant pt ca nu a gasit donator compatibil. A fost in Italia si a facut nush ce tratamente. Pe 5 dec apare intr-o emisiune.

+Quote Post
Neith
post Nov 28 2008, 11:08 PM
Post #644

Musafir

Merci sweet. Momentan sunt la al meu iubit si s-ar putea sa imi mut domiciliul aici... Dar nu sunt foarte sigura inca. M-am tot mutat lunile astea de mi-a venit acru.
Jolie are deja 3 copii biologici? Dom'le, tre sa mai citesc si eu o stire, o treaba... e stiam doar de unul. Harnica femeia, ce poti sa zici?

+Quote Post
fantasy
post Nov 28 2008, 11:11 PM
Post #645

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Fu cat de cat bine cu telefonu ala..pana la urma abia pe la 7 am reusit sa vb cu persoana respectiva, sa speram ca s-a rezolvat, mai stau asa cu un ghimpe in coasta pana marti, dar am dat-o in asa fel incat sa pice bine pentru mine..cred (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Nov 29 2008, 08:36 AM
Post #646

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata!
Azi sarbatorim ziua socrellei, dar inainte de toate tre sa alerg prin ploaie dupa cadou. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Nov 29 2008, 10:39 AM
Post #647

Musafir

Neatza!

La Multi Ani socrelei Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Nov 29 2008, 11:18 AM
Post #648

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. La multi ani soacrei tale, Fanny! Cat despre faptul ca muncesti duminica...strange si tu din dinti, ca mai e un pic si vin sarbatorile de iarna. Si eu le astept cu mare drag. Daca te concoleza cu ceva, eu lucrez azi. Deci, oricum nu plecam nicaieri, chiar daca e luni liber.

+Quote Post
Lexie
post Nov 29 2008, 11:27 AM
Post #649

Musafir

Neata!

La multi ani socrelei tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si eu sunt libera luni, ce bine ce bine (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

Maine avem in program sa mergem la patinoar, sper sa reusim si sa nu ploua ca azi ca ne strica socotelile. Am fost rasfatata cu 2 zile inainte de Sf Andrei, am primit ieri o rochita tricotata si un sal foarte frumos de la ai mei parinti, de la prietenul meu un ursulet pufos pufos si dulce rau si o paturica fleece de invelit cu ea la birou sau in fotoliu. De la "socrella" mea cipici ((IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) tricotati cu ursuleti si un dres gros de iarna, si de la "cumnata" un set de margele cu cercei un rosu-caramiziu sidefat, foarte frumoase. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Sa aveti o zi frumoasa si insorita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Nov 29 2008, 11:28 AM
Post #650

Musafir

sorry de intrebare dar unde pot gasi si eu imaginile alea funny (erau cu sculpturi in paine,fructe...) ca tot dau search pe aici si nu le mai gasesc... (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)

+Quote Post

150 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 02:32 PM