![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani socrellei Fanny. Spor la gasit cadou cat mai repede.
Lasa ca si cand iti ei concediu o faci lata sper, asa ca gandeste-te la concediu si poate iti mai trece din suparare. Eu nu ma duc la vot o data ca suntem in Pitesti si a 2-a ca sunt satula pana peste cap de politica lor de 2 lei se fura sub acoperire ca-n codru inainte de alegeri baga si ei slogane de prostit lumea si iese presedintele in fata sa ne zica el sa mergem la vot, sa ma mai scutesca, daca nu se prezinta lumea la vot inseamna ca e satula de promisiuni fara acoperire. I-am zis la al meu cand o creste nivelul de trai atunci ma duc si eu la vot. Mi se pare ca votam in gol, parca nu se schimba nimic. Lexie ce de ai primit, ce fain. Vestea cea buna pt. mine inca nu stiu sigur sa-l intreb si pe al meu ca poate imi cumpar kitchen aid-ul ala la care visez de vre-o jumate de an o data cu venirea Mosului. Sa vedem cam cum stam cu banii de ski si daca mai raman imi cumpar miraculosul aparat. Inca nu-i sigur da' ceva sanse sunt. Will see. Rozy dar poate are sanse sa scape. Oricum exista un remediu temporar, la nu stiu cat timp ii fac transfuzii de sange. Stiu ca al meu sot are aceeasi grupa cu mama unei colege de servici care avea leucemie si cand trebuia sa ii schimbe sangele erau cativa colegi care se duceau sa doneze. Nu ajunge sangele donat de cineva la persoana respectiva, dar trebuie sa existe un stoc de sange ca sa se poata face transfuziile. This post has been edited by Master of Norules: Nov 29 2008, 12:57 PM |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la urma azi o sa ma indrept spre Brasov. Sper sa nu fie prea aglomerate trenurile.
Pe de alta parte, mi-e ciuda rau ca e asa umezeala afara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi se face parul urat de tot cand e vreme dintr-asta... Si eu care speram sa arat ca o diva :-( |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Eu nu ma duc la vot o data ca suntem in Pitesti si a 2-a ca sunt satula pana peste cap de politica lor de 2 lei se fura sub acoperire ca-n codru inainte de alegeri baga si ei slogane de prostit lumea si iese presedintele in fata sa ne zica el sa mergem la vot, sa ma mai scutesca, daca nu se prezinta lumea la vot inseamna ca e satula de promisiuni fara acoperire. I-am zis la al meu cand o creste nivelul de trai atunci ma duc si eu la vot. Mi se pare ca votam in gol, parca nu se schimba nimic. Rau faci ca gandesti asa ! Nu sunt fan Basescu dar de data asta chiar are dreptate, si la fel am gandit si eu ori de cate ori m-am dus la vot: AU MURIT OAMENI acu' vreo 18 ani, pentru ca noi sa ne exprimam liber dreptul la vot. Daca nu mi-as face timp 30 min. de 2 ori pe an o data la 4 ani sa ma duc la vot, m-as dispretui pe mine insami...Jertfa acelor oameni ar fi in van. Eu asa vad lucrurile. Gandeste-te ca de data asta, cu votul asta uninominal, chiar sunt sanse reale sa se mai strecoare printre reptilele astea de politicieni si cate unul cu suflet, care sa nu urmareasca decat avutia personala si-n rest sa-l doara-n cot de the rest of us. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna!
Sylvia, eu nu stiu daca gandesc ca tine, dar macar vreau sa-mi fac datoria de cetatean. Ca ei nu-si tin promisiunile, asta e alta poveste. Fanny, sa-ti traiasca socrela! Lexie, rasfatata mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Eu mor de ciuda ma simt rau si nu prea pot face treaba prin casa. Deja au trecut 2 zile si n-am fost in stare sa eliberez camera Sarei. Astazi am fost la doctori si m-am usurat de 500 de lei dintr-un foc. Cum va ziceam eu, e un lux sa fii gravida. Nu mi-a placut ploaia din Bucuresti de astazi. Acum ascult muzica folk si-l astept pe al meu sa pregateasca un fel de mancare suprizia (a la Jamie Oliver). Nici nu ma lasa sa trec prin bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sorry de intrebare dar unde pot gasi si eu imaginile alea funny (erau cu sculpturi in paine,fructe...) ca tot dau search pe aici si nu le mai gasesc... (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) uite colea helou girlies, w-end placut va doresc ma duc la cumparaturi si la oale |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Silvia, imi place ca gandesti asa. Un spot cu un concept similar a fost realizat anul trecut, pentru a determina lumea sa voteze, de catre agentia GMP, o agentie foarte tare de publicitate. Din cate stiu eu, Basescu colaboreaza de mult timp cu GMP.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W78DBv_eH1s&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W78DBv_eH1s&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Roxi, pai si cine e atunci rasfatata, tu sau Lexie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ambele atunci, sa nu fiu partinitoare. Sau toate 3, sa o includem si pe Sara. This post has been edited by sweet_girl: Nov 29 2008, 07:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Merci, Sweet.
Ideea e ca nu trebuie sa plecam de la premisa ca toti candidatii sunt viitoare moluste umblatoare in parlamentul Romaniei, dotate cu mobil de ultimul racnet, jeepane si leptoape , nedemne de efortul nostru de maine de a ne deplasa dosurile si de-a pune o stampila. Personal, datorita job-ului, cunosc 2 candidati la fotoliile de senatori si deputati, unul din Galati, altul din Tulcea, cat si firmele lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt oameni de afaceri care si-au dezvoltat cu abilitate afacerile, care-si respecta angajatii, platesc salariile la timp, fara pretentii aberante etc. Cand am observat chestii flagrante, le-am spus intotdeauna verde-n fata ce ma deranja, bineinteles formulat cu diplomatie, totusi ... Oamenii au aplecat urechea, de multe ori au aplicat ce le-am zis, de ex. au numit in posturi cheie la recomandarea noastra, au investit cand era imperios necesar etc. ideea e ca n-au fost absurzi niciodata. Am de gand sa nu-i crut cu sinceritatzurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nici dac-ajung parlamentari, sau mai bine zis, cu-atat mai mult . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Silvia, or face unii exceptie, si sunt pusi pe treaba in folosul cetatenilor, dar daca sunt alesi, cei cu vechime in papatul pe spinarea noastra o sa le puna piedici, o sa-i santajeze, o sa-i corupa, si in cele din urma o sa ii convinga sa le faca jocurile.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt putin tristuta... n-am mai plecat la Brasov ca m-a luat cu febra. 38,9 (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu stiu ce-o fi ca in rest n-am nimic. Nici nasul nu curge, nici nimic nu ma doare...doar ca sunt ca o sobita. Sper sa nu fie ceva nasol...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:36 PM |
|