![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poate se trezesc ca nu mai are cine sa-i voteze din cauza lehamitei atunci sa vezi ce-o sa le cada fata. Da' chiar ar merita-o.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Andrelelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa ne traiti!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Duminica placuta fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Silvia, good point. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Este o datorie cetateneasca sa te duci la vot, nu sa stai pe margine si sa critici si sa te plangi. Daca nu am avea dreptul asta, ne-am plange ca nu avem dreptul. Ganditi-va, mai ales femeile, la cele care au luptat pentru asta. Scuze, era sa uit, La Multi Ani! Andreelor! Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Nov 30 2008, 05:00 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani draga Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , draga Lex (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , draga Poke (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si tuturor Andreelor!
Ma pregatesc sa ma duc la vot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sunt multumita ca astazi am fost ceva mai vrednicuta si inca mai am de gand sa fac cate ceva. Aseara a gatit barbata-miu o mancare f buna, dar nu m-a lasat s-o pozez. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
La multi ani Andreelor! si Andrei, cine are sa-i traiasca!
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Cleo, Lexi, Phili sa ne traiti multi ani sanatosi si fericiti! Si cu votul, e adevarat ce a zis Silvia, dar pot intelege si lehamitatea oamenilor. In fond pe undeva asta s-a si urmarit...li se acreste oamenilor si noi tragem sforile cum vrem... pupici si duminica placuta!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, insanatosire grabnica. Sa ai grija de tine si de Sara, stai in pat daca trebuie, nu te aventura. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alegerile prezidentiale cand sunt?
La cat de aeriana sunt in ultima vreme, eu am crezut ca ma duc sa votez presedintele astazi. M-am trezit la timp. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hahaha, gloriana! La anul. Cfm constitutiei, ne votam presedintele o data la 5 ani. E mai bine asa, ca le-au separat de cele parlamentare, IMO.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara tuturor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a fost dor de voi.
Astazi se voteaza dar eu am stat infofolita in pat toaaata ziulica. Ah, am slabit de la 65,6 kg la 63,3 in 2 saptamani. Cam putin dar merge... Cica e sanatos 1 kg pe saptamana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut niste mere coapte asa naturale, fara zahar, fara nimic si pentru a mea familie clatite cu branza dulce, stafide si sos de smantana vanilata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani Andreelor noastre ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
De-abia astept sa vad la topicul cu poze ce-a mai mesterit Cleo cu ocazia asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost si eu la vot, in fapt de seara . M-a intristat faptul ca prea putini tineri au mers la vot: m-am intalnit pe drum cu niste prieteni, m-au intrebat ce fac, si cand le-am zis ca ma duc la vot, s-au uitat la mine ca la felul paispe. Parc-ar fi o chestie iesita din trenduri sa te duci la vot (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am sunat-o si pe sor-mea, nici ea n-a fost. Asta e , sa nu ne mai miram dupa aia ca iese cine iese. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:36 AM |
|